Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Voluntarii Olimpiști au strâns peste 2.500 de lei pentru Tomi, fotbalistul bolnav de leucemie

Voluntarii Olimpiști au strâns peste 2.500 de lei pentru Tomi, fotbalistul bolnav de leucemie. Suporterii clubului sătmărean i-au trimis micuțului un tricou, dar și multe încurajări.

,,Vă anunțăm că în urna amplasată de reprezentanții clubului Juniorul, ieri la stadionul Someșul, s-a strâns suma de 2582 lei. Vă reamintim că suma respectivă reprezintă donația suporterilor sătmăreni pentru tratamentul medical al micuțului fotbalist de la Juniorul Satu Mare, Tomi. De asemenea, #VoluntariOlimpisti au trimis micuțului un tricou de suporter, iar echipa i-a transmis un mesaj de încurajare”, au anunțat, pe Facebook, Voluntarii Olimpiști.

                                Foto: Szatmari Friss Ujsag

Sătmărenii s-au mobilizat exemplar în ultimele zile pentru a-l ajuta pe Tomi. Până în acest moment, cea mai mare donație pentru tratamentul băiețelului a venit din partea omului de afaceri Vasile Lucuț.

,,Generosul om de afaceri Vasile Lucuț, administratorul SC UNICARM SRL Vetiș, a fost impresionat de drama prin care trece colegul nostru Iosif Barna, al cărui băiat în vârstă de 10 ani suferă de leucemie. Domnul Vasile Lucuț a donat 45000 RON pentru tratamentul de care are nevoie copilul, urmând a suplimenta această sumă cu încă aproximativ 25000 peste câteva zile”, au transmis pompierii sătmăreni.

Tomi, băiețelul unui pompier are nevoie urgent de ajutor

Pompierii sătmăreni au dat startul unei campanii umanitare pentru a-l ajuta pe Tomi, copilul unui coleg. Băiețelul în vârstă de zece ani a fost diagnosticat cu leucemie, iar tratamentul care îi poate salva viața costă zeci de mii de euro, depășind cu mult posibilitățile familiei. Salvatorii fac un apel către toți sătmărenii cu suflet mare.

,,Cheltuielile cu investigațiile și intervențiile de specialitate, cu tratamentul (în primă fază aproximativ 32000 euro), dar și cu chiria depășesc cu mult veniturile familiei. Noi, pompierii sătmăreni ne-am mobilizat cu toții și, în zilele ce urmează, ni se vor alătura și colegi din celelalte arme din structurile județene. Le mulțumim tuturor și facem un apel către toți cei care doresc să îl ajute pe colegul nostru cu donații în bani să o facă ținând cont de faptul că într-o astfel de situație orice sumă, cât de mică, este de un real folos”, este apelul pompierilor.

Banii se pot vira în contul: RO58RZBR0000060012007755, deschis la Raiffeisen Bank Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.