Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Adeverință de jurământ la biserică. N-are voie decât 1 litru de bere pe zi!

Adeverință halucinantă primită de un alcoolic de la un preot din județul Satu Mare. Preotul și-a pus semnătura pe o adeverință care certifică faptul că un bărbat care se confruntă cu o problemă legată de alcool își va pune pofta-n cui până la sfârșitul anului viitor, dar va putea totuși să se răcorească puțin. Cu un litru de bere pe zi.

Totul s-a întâmplat în orașul Tășnad, mai exact la Parohia Ortodoxă Tășnad din cadrul Protopopiatului Ortodox Carei, acolo unde preotul paroh Marian Crainic și-a pus semnătura pe o adeverință halucinantă. Concret, un alcoolic s-a jurat în fața preotului că nu va mai pune gura pe alcool până la sfârșitul anului viitor, însă l-a rugat pe parohul Crainic să îl lase în această perioadă îndelungată să deguste, totuși, câte un litru de bere pe zi.

,,Prin prezenta, noi, Oficiul Parohial Tășnad, adeverim că domnul D. Otilo din Tășnad jud. Satu Mare a depus jurământ că începând de azi 17.06.2019, ora 00.00 și până la Crăciunul din 2020 nu pune alcool în gura lui, în afară de un litru de bere pe zi. Așa să-i ajute Dumnezeu!”, se arată în document.

 

6 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Buna dacă funcționează cărei baiul ?

  2. a* Răspunde

    Să-i pună și pe politicieni să jure că nu vor fura prea mult.

    • Anonim Răspunde

      Si ziariști sa vina cu adeverința ca nu vor minți în știrile scrise ai ce ziceți ????????? alo presaxx ???????

  3. Eu Răspunde

    Consider că este in bine sa accepti si chiar sa parafezi , ca pastor al credinciosilor, dorința omului de a corecta ceva ce el insusi constientizeaza ca ii afecteaza negativ viata.

    • altu fără bmw Răspunde

      Dar nu înseamnă că și este asta și ca și practică generală nu cred că e bine. Plus că dacă bei un kil de bere și după aia te urci la volan să vezi tu ce spune fiola! Se face verde una-două și te alegi cu dosar penal! Să îndemni la așa ceva un om cât o fi încercând să aleagă calea dreaptă nu e bine mai ales din partea unui preot. Este un act ștampilat pe care nu știu la ce vrea să folosească. Nu cred că trebuie explicat. Să nu bea și punct! Dar pentru asta nu trebuie hârtie de la popă. Suntem în secolul XXI totuși. Prohibiția a fost acum 100 de ani.

  4. Dragnea Răspunde

    X-ulescule!!!
    Te-o trimis măta la besearecă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.