Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Președintele PNL Satu Mare, în cazul scandalului ANL: Feher să își retragă fiul de pe listă

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare și viceprimar al municipiului, Adrian Albu, a intervenit în cazul scandalului locuințelor ANL și a declarat, într-o postare pe Facebook, că i-a spus viceprimarului Doina Feher să își retragă fiul de pe listă.

Adrian Albu a mai spus că Partidul Național Liberal va discuta acest caz și va stabili ce măsuri se impun împotriva Doinei Feher, întrucât ,,PNL nu a fost și nu va fi de acord cu practici de genul traficului de influență”.

Ce spune Adrian Albu:

,,În calitate de președinte al PNL Satu Mare vreau să informez opinia publică, că în cursul acestei zile i-am pus în vedere colegei mele Doina Feher să își retragă fiul de pe lista de priorități de locuințe ANL a municipiului Satu Mare printr-o cerere de renunțare. La ședința biroului județean al PNL Satu Mare de săptămâna viitoare voi discuta cazul acesta împreună cu colegii noștri și vom conveni împreună ce măsuri se impun în această situație.

Nu dorim în niciun caz să planeze asupra PNL Satu Mare suspiciuni sau acuzații de trafic de influență, nepotism sau corupție. Eu sunt la al doilea mandat de viceprimar și nu am fost acuzat niciodată de asemenea practici, nici măcar de răuvoitori sau adversarii politici și sunt destui. Vreau să-i asigur pe cetățenii municipiului Satu Mare că niciodată PNL nu a fost și nu va fi de acord cu practici de genul traficului de influență (locuințe, angajări pe pile) și ne vom delimita și vom sancționa public asemenea derapaje ale oricui. Trebuie să menționez faptul că prezența pe acea listă nu înseamnă automat și primirea unei locuințe ANL.

Cu mare probabilitate, în cursul anului 2020 vor fi repartizate aproximativ 24 de locuințe ANL care se construiesc pe strada Poligonului (poziția fiului doamnei Feher este 35 pe acea listă). Adaug și certitudinea la care am ajuns azi discutând cu membri comisiei de selecție a solicitărilor că procedura de acordare a punctajelor a fost pe deplin legală și transparentă. Mai mult, toți cei care doresc să afle amănunte despre procedură, sunt invitați la sediul primăriei municipiului Satu Mare pentru a consulta documentele”.

4 comentarii

  1. a* Răspunde

    Și trafic de influență? Cine cu cine? Nu ajunge conflictul de interese? Doamna o fi zis că măcar atâta să capete și ea din mandat. E foarte trist. Ar trebui să demisioneze din funcție până nu sar pe ea cei din pesede. Mă miră ca nu au făcut până acum.

  2. figaro Răspunde

    Du-te ma Albule si da-ti doua palme!!! Cum adica sa il retraga ma-sa de pe lista? Ea l-a inscris? Ce populism de rahat practici, prietene! Am zis!

  3. Gloria Răspunde

    Dapoi demisia de ce sa nu si-o dea?:)))

  4. cârcotaş Răspunde

    A ajuns la concluzia că totul e corect dar i-a pus în vedere viceprimăriţei să-şi retragă fiul de pe listă (e minor cumva?)… Nu-i cereţi să vă explice că precis nu ştie ce-i corect, lista ori cererea lui… Gargaragiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.