Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

CRIMĂ. Doi minori (16 și 17 ani) au omorât un bărbat cu bestialitate. Cum s-a desfășurat totul

Doi minori, în vârstă de 16 ani, respectiv 17 ani, au omorât un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu bestialitate.

Biroul de Informare și Relații Publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare este împuternicit să aducă la cunoștință opiniei publice următoarele:

Procurorii din cadrul Parchtului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de inculpații K.M.N. și K.E., cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de omor faptă prev. și ped. de art. 188 al. 1 C.pen., inculpați față de care s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, în data de 26.09.2019.

Cum s-a desfășurat totul:

În data de 25.09.2019, IPJ Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în dimineața de 25.09.2019, numitul K.R.A a fost găsit decedat într-un imobil situat în municipiul Carei, unde locuia fără forme legale. Acesta prezenta urme de violență la nivelul corpului, precum și urme de sânge. La fața locului s-a constatat că uşa locuinţei era spartă și că urme de sânge erau răspândite prin imobil.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în data de 24.09.2019 numitului K.R.A i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnul în zona toracică, precum și cu un obiect dur pe toată suprafaţa corpului, lovituri în urma cărora victima a decedat.

În cauză au fost administrate probe: proces-verbal de cercetare la faţa locului, declarații martori, mijloace materiale de probă, din care rezultă că în seara de 24.09.2019, după ora 18.00, inculpaţii K.M.N şi K.E., minori, s-au deplasat la domiciliul numitului K.R.A, şi i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect dur-rangă în zona capului, membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona toracică și abdominală.

Activitatea acestora a fost întreruptă în jurul orei 19.00 de numitul K.G. care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile, însă aceștia s-au reîntors la locul faptei în jurul orei 19.45 și după ce l-au dezbrăcat pe numitul K.R.A. au continuat activitatea de lovire până la ora 20.00, când au părăsit domiciliul victimei.

În dimineața de 25.09.2019, numitul K.R.A a fost găsit decedat în incinta imobilului în care locuia.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale şi al poliţiei municipiului Carei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.