Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Doi minori, ridicaţi de poliţie! L-ar fi ucis în bătaie pe bărbatul din Carei

Doi minori au fost ridicaţi de poliţie în urma percheziţiilor din Carei, în cazul bărbatului ucis în bătaie, au declarat surse judiciare pentru PortalSM.

După ce au analizat mai multe scenarii, anchetatorii merg pe varianta crimei. Se pare că minorii ar fi avut o ceartă cu bărbatul de 40 de ani, iar în urma unui conflict l-ar fi ucis în bătaie. După audierea acestora, procurorii vor decide dacă au probe suficiente şi vor cere instanţei arestarea acestora pentru 30 de zile.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza municipiului Carei la presupușii autori ai crimei din Grădina Viilor, titrează Opinie de Carei. Potrivit sursei citate, bărbatul a fost ucis în propria locuință.

Victima, un careian în vârstă de 40 de ani, locuia singur într-o casă din Grădina Viilor. Potrivit Opinie de Carei, mai multe persoane ar fi intrat peste el în casă, în noaptea de marți spre miercuri, aplicându-i numeroase lovituri în urma cărora a decedat. Anchetatorii au exclus varianta jafului. Având în vedere că s-au efectuat mai multe percheziții, reiese că e vorba de mai mulți autori. Continuând investigațiile, polițiștii încearcă să stabilească cu exactitate condițiile în care a fost ucisă victima în propria sa casă, dar și mobilul crimei.

Cadavrul unui bărbat în vârstă de circa 40 de ani a fost găsit ieri dimineaţă în Grădina Viilor din municipiul Care. Întrucât cadavrul prezenta urme de agresiune fizică, poliţiştii au luat în calcul şi varianta unei crime, care s-a şi confirmat în urma investigaţiilor. Întrucât a existat suspiciunea de crimă, cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului Judiciar din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În urma verificărilor, s-a confirmat faptul că bărbatul a fost ucis.

 

7 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    cand ala de la cinema sa luat de tinerii care l-au deranjat la film ,toata lumea a sarit cu gura pe el . no acuma ce ziceti ??..sa-i laudam pe acesti tineri ??

    • dnd Răspunde

      Ce slab dezvoltat mintal esti… Sub pretextul ca toate femeile sunt c***e, dar si mama ii femeie! Daca tu esti prost, crezi ca toata lumea ii proasta? De ce naiba generalizati? Depinde doar de tine ca parinte cum iti educi copilul!

      • x-ulescu Răspunde

        si mama ta e femeie nu ? oare e si c …a ? sau tu esti scutit ?

        • x-ulescu Răspunde

          Ma iertati ca sunt cam retardat si n-am discernamant ! Sunt un comunist troglodit scolit la rusi ! Asta e tot , voi trageti concluziile !

          • Dany

            Esti,.. mai simplu spus, un prost. Asa ca scuteste-ne de comentariile tale imbecile si primitive.

          • x-ulescu

            ala care a scris comentariul de mai sus ,chiar asa este cum a scris

  2. ... Răspunde

    Erau într-un moment de slăbiciune. ??
    E foarte trist. Dacă e adevărat probabil și-au distrus viața pentru o tâmpenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.