Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

VIDEO&FOTO. Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, pe Drumul Careiului

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații, o mașină ar fi accidentat o femeie ce trecea regulamentar pe trecerea de pietoni.

Totul s-a întâmplat cu câteva minute în urmă. Nu se cunoaște încă exact motivul pentru care șoferul nu ar fi oprit la timp.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor.

11 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Ar trebui puși acolo cei din comisia de circulație să transpire puțin cât traversează. Să vadă live cum funcționează trecerile de pietoni și sensurile giratorii visate din cucurigu.?

  2. mae Răspunde

    eu conduc foarte atent,dar parca asa apar pietoni,de nui veizi, pur si simplu de citeva ori am oprit la limita ,doamne fereste

  3. Louis Renault Răspunde

    Sunt convins ca titlul era altul daca era implicat un sofer de BMW.

  4. Șofer Răspunde

    Nefiind primul sau singurul incident din zona trecerilor de pietoni, concluzia este clară: șoferii NU VOR să acorde prioritate pietonilor!
    Soluția este simplă, dar incomodă pentru șoferi: SUPRAÎNĂLȚAREA trecerilor de pietoni astfel încât să oblige conducătorii auto să reducă viteza!

    • woogie boogie Răspunde

      Azi am redus viteza cand m-am apropiat de trecerea pentru pietoni si am fost claxonat din spate…..lumea e ”grabita” sau cu probleme psihice, mai ales in Romania.

  5. Eu de la Burdea Răspunde

    Locuiesc in zona. Trec foarte des pe acolo si la fel de des folosesc exact acea trecere de pietoni. Eu personal am sunat la politia locala , de mai multe ori, sa le spun cum era sa ma loveasca pe mine sau pe o doamna chiar in fata mea. Am dat si nr de masini cand am putut, pentru ca trec cu o viteza f mare. Si nu se face nimic. Trebuie montate damburi din alea inalte ca sa incetineasca obligatoriu. Si sa fie semnalizata mult mai bine. Si trecerea de la Caritas si cea din fata statiei de autobuze.

  6. c-block Răspunde

    Dacă s-ar circula regulamentar cu maximum 50 km/h sunt sigur că nu ar fi atâtea accidente. Și pe lângă asta dacă nu s-ar butona în neștire telefonul la volan ……..??? Dar în țara asta codul rutier nu este lectură obligatorie.

  7. Pop Ioan Răspunde

    Explicati-mi si mie,Va rog, ce este atit de important ce citit in telefon care nu poate astepta citeva minute sau jumatate de ora pina omul ajunge la destinatie sau poate opri regulamentar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.