Ultima actualizare: azi, 10:07
Locale

FOTO. Copiii dispăruţi din Satu Mare. Nimeni nu mai ştie nimic de ei

Copiii dispăruţi din Satu Mare.  Trei copii din Satu Mare au dispărut în condiții misterioase, de ani de zile, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ei, iar acum șansele de a fi găsiți sunt minime. PortalSM readuce în actualitate cazul copiilor dispăruţi din judeţul Satu Mare chiar astăzi, când încă o copilă a fost răpită şi ucisă.

Anii de la dispariție au trecut, astăzi toți ar fi depășit vârsta majoratului. Nu ştie nimeni ce s-a întâmplat cu ei.

Fotografiile și semnalmentele copiilor declarați dispăruți se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Aceștia aveau vârste cuprinse între trei și 10 ani.

Copiii dispăruţi din Satu Mare:

Unul dintre ei este Balazs Attila Gyuszi, născut în data de 13.07.1995, din localitatea Ardud, dispărut de la domiciliu la data de 20.08.1998. Semnalmentele acestuia la data dispariției: 90-100 înălțime, greutate 13-15 kg, pielea albă, păr blond tuns scurt, ochi albaștrii, nasul concav, buze groase, fără semne particulare.

Boca Ramona Olimpia, născută în data de 25.05.1991, din localitatea Tășnad, în cursul lunii octombrie 2001, a dispărut de pe raza comunei Căuaș. Aceasta prezenta semnalmentele: înălțime 140 cm, corpolentă astenică, pielea creolă, fața rotundă, ochi albaștrii, păr castaniu tuns, circa 40 kg; prezenta o arsură de 5 cm pe brațul stâng și o cicatrice de 5 cm pe gamba piciorului drept.

Varga Ecaterina, născută în data de 03.07.1989, din localitatea Doba, la 29.04.1998 a dispărut de pe raza satului Boghiș comuna Doba.
Semnalmentele acesteia: înălțime 120 cm, corpolentă astenică, ten măsliniu, față ovală, păr negru, ochi negrii.
Șansele de a-i mai găsi pe copii sunt extrem de mici, unul dintre motive fiind acela că de-a lungul timpului și-au schimbat fizionomia.

Studiile efectuate la nivelul Poliției Române au evidențiat drept cauze ale disparițiilor și fugii de casă a copiilor: neglijența părinților în ceea ce ține de protecția copilului, neglijarea nevoilor afective ale copiilor şi lipsa de comunicare între părinţi şi copii; conflictele din familie; neglijenţa părinţilor/aparţinătorilor legali in ceea ce ţine de protecţia copilului, care permit copilului să fie pus în condiţii riscante în raport cu capacitatea acestuia de apărare; intenţia de a câştiga bani, din cauza situaţiei materiale precare din familie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.