Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Duminică între gunoaie. Firma de salubrizare ignoră nemulţumirile sătmărenilor

Firma de salubrizare din Satu Mare ignoră efectiv nemulţumirile sătmărenilor. După ce au fost semnalate probleme în aproape toate carierele, a venit şi rândul celor din mijlocul oraşului să se revolte.

Din imaginile care nu au nevoie de niciun comentariu, se vede cum tomberoanele din faţa hotelului Sport sunt pline, iar oamenii au pus gunoaiele, frumos selectate, lângă acele “clopote”. În speranţa că a veni cineva să le ridice.

Doar că socoteala lor nu s-a prea bătut cu cea a firmei de salubrizare, care n-a mai trecut prin zonă. Astfel, gunoaiele s-au adunat, iar duminica i-a prins pe locatarii din zonă cu mormanele de deşeuri în faţa caselor şi blocurilor.

“În mijlocul orașului, în fața hotelului Sport, în fiecare weekend aceeași poveste….avem firmă care se ocupă de gunoaie în orasul acesta sau băieții deștepți au impresia că sătmarenii mai rumegă aceste condiții?!”, ne-a transmis un sătmărean.

 

5 comentarii

  1. Gunoi Răspunde

    Oare cei care arunca mizeria langa clopote nu sunt gunoaie? In acele recipiente se arunca obiecte marunte, flacon dupa flacon. Dar e mai simplu sa arunci pe langa un sac plin cu flacoane, jucarie gonflabila…..Portar sm, fiti mai obiectivi

    • a* Răspunde

      1. Multe gunoaie nu încap în clopot pentru că orificiul e prea mic pentru ele. Nu mă crezi du-te și verifică.
      2. Cam tot timpul clopotele sunt pline, sunt golite cred că din ani în paște. Iarăși dacă nu mă crezi du-te și verifică.
      3. Nu avem nici măcar 10% din recipientele care ar fi necesare pentru astfel de deșeuri. Normal că tot timpul sunt pline! Dar nu se găsește nimeni ca să spună asta???

  2. 0Florisal Răspunde

    Si sa mai platesti florisal-u , pentru ce ? In fiecare duminica e putoare in toate cartierele ca astia is mai obisnuiti cu cersitul decat cu munca .

  3. Satmarean Răspunde

    De ani de zile există problema acestor clopote foarte puține! Și ce s-a rezolvat??? NIMIC! Tot FLORISALUL ne i-a banii! Ce e așa de mare lucru ca prin contract să fie obligați să pună mai multe tomberoane și ele să fie golite zilnic???

    • a* Răspunde

      Păi ce nu înțelegi? Florisal ia banii după cât duce la groapă nu după cât reciclează! Îl doare pe Pușcaș undeva de procentele reciclate, nu are nici un interes! Mai ales acum când expiră contractul. Doar dacă ia o amendă de la Garda de Mediu pe chestia asta, doar atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.