Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Poliția, în ,,misiune” după mici. Mașina, lăsată în drum

Un echipaj al Poliției Rutiere Satu Mare a făcut o oprire la supermarketul Kaufland de pe drumul Careiului, acolo unde agenții au coborât din mașină și s-au dus să își comande de mâncare la standul cu mici. Până aici nimic ieșit din comun, doar că oamenii legii au lăsat autospeciala fix în drum, spre nemulțumirea șoferilor care ieșeau din parcare.

Mașina Poliției a fost ,,parcată” în fața standului cu mici, exact pe drumul care duce la ieșirea din parcarea supermarketului, iar șoferii au fost nevoiți să ocolească autospeciala.

Menționăm încă o dată că singura problemă din această imagine este poziția autospecialei și nicidecum faptul că oamenii legii s-au oprit să își cumpere de mâncare, întrucât fiecare dintre noi are nevoie de o pauză de masă.

10 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Acum serios…..mare stire….mare site de stiri…..daca si asta e gresit ca au stat oamenii astia sa manance atunci lasa.o naibii de treaba…..fiti oameni nu animale care nu gandesc….pa

  2. altu fără bmw Răspunde

    Nu scrieți bine! Polițiștii în cauză ne-au arătat doar cum se parchează “doar pentru câteva minute” în batjocură față de ceilalți. Cei de acolo au luat frumos notițe și de acum încolo și ei vor face la fel!????

  3. Titi Conserva Răspunde

    Chiar,asta e o ”stire” de doi bani !!Credeam totusi c-ati evoluat,mai ales ca sustineti ca ”v-ati deschis taraba” si in Cluj !!Probabil sunteti dintre cei care lucrati pe salariul minim dat de PSD ! ??

  4. cityzen Răspunde

    nu cred ca au cauzat vreo tulburare nici unei persoane prin modul cum au parcat, probabil unii au fost agresati de gardienii publici în copilărie si au râmas frustrați toată viața pe uniformă!!!!!!!!!!!!!!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Au demonstrat doar că nu sunt cu nimic mai buni decât cei pe care îi amendează pentru parcare aiurea sau cum le taie capul.

  5. Nimeni Răspunde

    Pe oricine daca l-ai urmari cum circula cu masina ai constata cate nereguli face in timpul cat este la volan sau cand nu este la volan iar masina politiei nu face exceptie. Problema apare cand se intampla evenimentul rutier. In cazul de fata nu s-a intamplat nimic asa ca nici eu nu vad de ce ar trebui postat un astfel de eveniment. In schimb, as posta ceva cu politia daca spre exemplu l-ar prinde pe cel care in Livada noaptea nu ocoleste sensul giratoriu ci merge dinspre Satu Mare spre Negresti Oas prin stanga pe contrasens cu viteza ametitoare(am retinut un 77 in numarul masinii si are probabil ceva afacere intre Livada si Mujdeni, pe dreapta,unde sunt niste bazine de apa).

  6. Crăciun Ghiuri Răspunde

    Au pus în aplicare mandatul de aducere oentru cârnații nemțești. Au fost reținuți temporar în burtă. Dar înainte au fost prelevate probe biologice dar care NU au fost trimise la FBI. Ăia să-și facă rost de acolo de prin Washington. Cercetările continuă. ??

  7. Unu' Răspunde

    Așa ca fapt divers, purtătorii de caschetă fac exact același lucru pe care-l fac toți cocalarii grăbiți ai orașului!
    Chiar dacă nu “încurcă” pe nimeni, fiind în timpul serviciului, plătiți din bani publici (chiar dacă erau în pauza de masă), conduita profesională ÎI OBLIGĂ să respecte codul rutier, cu atât mai mult cu cât erau multe locuri de parcare disponibile!

    • altu fără bmw Răspunde

      Fiind polițiști îmbrăcați în uniformă ar putea să depună un minim efort și să dea un exemplu pozitiv. Că tot se vorbește de respectul sau lipsa acestuia față de cei îmbrăcați în uniformă. Dar asta este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.