Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Țepe date în numele Digi. Ce mesaj a primit un sătmărean

Țeapa cu Digi Mobil și telefoanele de top oferite gratuit a revenit în actualitate. Un sătmărean a primit un mesaj prin care a fost anunțat că poate câștiga un telefon Samsung Galaxy S10, iar pentru a pune mâna pe noul flagship al sud-coreenilor tot ce trebuie să facă este să completeze un sondaj. Odată ce a mirosit țeapa, sătmăreanul a făcut imediat câteva capturi de ecran.

Sătmăreanul și-a dat seama din prima că ,,oferta” este, de fapt, o țeapă în numele Digi, iar prin capturile de ecran și-a propus să îi avertizeze pe ceilalți utilizatori. Acesta a început să completeze sondajul, răspunzând la fel și fel de întrebări legate de serviciile operatorului. Odată însă ce a parcurs întrebările, a fost direcționat către o pagină unde a fost invitat să-și ridice cadoul. Aici a apărut și primul indiciu evident care ,,a demascat” țeapa: pagina s-a dovedit a fi una fictivă, iar sondajul parte a unei înșelătorii.

Cum funcționează țeapa

Odată ce „revendici” premiul, și anume un Samsung Galaxy S10 la preț de zero euro, îți sunt cerute niște informații care îi pot ajuta pe escroci să îți fure mai multe date stocate pe calculator, cum ar fi chiar numărul de card.

2 comentarii

  1. hunter Răspunde

    vezi daca umbli pe pornoshaguri

  2. Daniel Răspunde

    Si eu am completat chestiile alea de la card ce pot sa mai fac ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.