Ultima actualizare: ieri, 16:59

Locale

La 100 de ani de activitate, Electrolux dă o petrecere în Grădina Romei. Sunt invitați toți sătmărenii

Pe 14 septembrie, cu ocazia aniversării a 100 de ani de activitate la nivel global, Electrolux face un cadou sătmărenilor și angajaților săi și îi așteaptă pe toți la un eveniment special, cu multe surprize. Evenimentul va avea loc în Grădina Romei, între orele 10:00 – 21:00, iar accesul este gratuit.

La eveniment, Electrolux va pregăti participanților o zonă cu preparate diverse și specialități tradiționale la grătar, corturi cu bere și multe alte surprize. Iar pentru că mâncarea bună merge mână în mână cu voia bună, pe parcursul zilei vor avea loc concerte de muzică ale unor artiști cunoscuți precum, trupa Desperado, Armonia Band Oradea, Bertici Fiverek. În plus, pentru ca cei mici să se bucure și ei din plin de această sărbătoare, special pentru ei vor avea loc spectacole de teatru de păpuși și Ella Bella, demonstrații de dans și multe alte activități.

Cei prezenți vor avea ocazia să participe și la tururi de vizitare a fabricii Electrolux din Satu Mare, în care pot afla mai multe informații despre activitatea și modul în care angajații sătmăreni contribuie prin munca lor la succesul fabricii, de la nivel internațional.

Povestea Electrolux la 100 de ani

Povestea Electrolux a început acum 100 de ani la nivel global. În prezent, consumatori din întreaga lume se bucură de serviciile și produsele Electrolux care le oferă confort și o viață mai ușoară în fiecare zi. Inovația este ceea ce caracterizează succesul unui secol de activitate, iar fabrica din Satu Mare contribuie la acest succes pe plan internațional.

 

4 comentarii

 1. szatmári lakos Răspunde

  O singură observație. Fabrica frațiilor Princz a fost fondată în 1906. Măcar atâta să știe și Electroluxul ăsta. Mi se apleacă de evenimentul lor! În curând vom sărbători McDonalds??

 2. Rodica Răspunde

  Parca acu ceva vreme conducerea societatii intrase în conflict de munca cu o mare parte a angajatilor ( sigur , de la bani , ca de-acolo începe totul ) . Ei , si-acum sarbatoresc . E bine , ca sa nu fie rau ! Si-am mai bifat o sindrofie în calendar .

  • x-ulescu Răspunde

   paine si circ ,si au uitat cum si-a batut joc conducerea de ei !! aia care au facut greva primesc un mic , celalti trei mici ??

 3. c-block Răspunde

  Pentru buli sunt bani oriunde Rodica. Asta au învățat repede și ei. Salarii nu dau că atunci crează un precedent (mă gândesc) pentru ei periculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.