Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

LIVE&FOTO. Cei mai frumoși cai din județ, în paradă la Ardud

Cei mai frumoși cai din județ, în paradă la Ardud. Asociația Ecvestră Perla Neagră, în colaborare cu Primăria Ardud, a organizat cea de-a doua ediție a Zilei Calului, pe stadionul Cetate Ardud.

Ediția din acest an este plină de momente de-a dreptul spectaculoase, precum parada trăsurilor, demonstrații de cascadorie, concurs de frumusețe cabalină pe rase de cai și parada participanților.

Big Dima Band din Cluj Napoca va susține muzical și va îmbrăca frumos atmosfera celui mai frumos eveniment dedicat cailor din România.

,,Pentru că în istoria omenirii calul nu a fost despărțit niciodată de om credem că celebrarea acestui nobil animal reprezintă în primul rând, o datorie morală pentru noi toți, cei care iubim, respectăm și admirăm frumusețea lui. În esență, despre asta este vorba, de a ne aduce aminte, măcar într-o zi de cai, de acești prieteni care au fost alături de oameni, încă din zorii istoriei. Haideți cu toți să aducem un omagiu, calului! Să reîncărcăm întreaga memorie afectivă a lumii, într-o singură zi, ziua calului. Și un binom de neclintit: un om și un cal”, transmit organizatorii.

Programul complet:

9 comentarii

  1. sebastian Răspunde

    Ma uit la imagini, catva cai ordinari, vaci etc. Unde sunt caii frumosi ?

    • Tingey Maria Răspunde

      Din întâmplare am ajuns acolo azi, și să știți că am văzut niște exemplare de rase de cai deosebite. Si in număr neașteptat de mare.
      Dacă aș putea atașa pozele as face-o.

  2. y Răspunde

    Un adevărat spectacol datorită frumoaselor exemplare cabaline. Bravo Ardud pentru organizare și găzduire.

  3. Beny Kira Răspunde

    Cand calare, cand pe jos!

    • ... Răspunde

      Cu Zorro, adică Adrian Cosma în față!

      • Vajk Răspunde

        Cam neinspirata comparatie ai facut ,Zorro a facut mult pt oamenii saraci ,pe cand Cozma nu tare are ce arata ,ah si de eveniment jale nene acealeasi tarabe cu mici si fripturi in ulei ranced purtat de la un targ la altu ,aceleasi tarabe cu tigani nenorociti din sud cu jucarii sub orice critica adevarat ev mediu ,pacat de caii frumosi .

        • ... Răspunde

          Era o încercare de glumă. Cum este dealtfel și politicianul în cauză. Glumă răsuflată și proastă. “Favicc” pe ungurește. Bine că ziarele locale vândute pe bani mărunți îi fac reclamă la greu, cred că știe toată lumea la care mă refer. Pentru cariera sa politică doar atâta :”Să-i fie țărâna ușoară”! Abia aștept! Mai sunt din ăștia autopropuși de care în timp am scăpat deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.