Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Mega petrecere Electrolux, mâine, în Grădina Romei. Toți sătmărenii sunt invitați

Toți sătmărenii sunt invitați mâine la mega petrecerea organizată de Electrolux în Grădina Romei. Cu ocazia aniversării a 100 de ani de activitate la nivel global, Electrolux face un cadou sătmărenilor și angajaților săi și îi așteaptă pe toți la un eveniment special, cu multe surprize.

Petrecere cu multe surprize și cu intrare liberă

La evenimentul ce va avea loc mâine, 14 septembrie, între orele 10:00 – 21:00, Electrolux le pregătește participanților o zonă cu preparate diverse și specialități tradiționale la grătar, corturi cu bere și multe alte surprize. Iar pentru că mâncarea bună merge mână în mână cu voia bună, pe parcursul zilei vor avea loc concerte de muzică ale unor artiști cunoscuți precum, trupa Desperado, Armonia Band Oradea, Bertici Fiverek. În plus, pentru ca cei mici să se bucure și ei din plin de această sărbătoare, special pentru ei vor avea loc spectacole de teatru de păpuși și Ella Bella, demonstrații de dans și multe alte activități.

Cei prezenți vor avea ocazia să participe și la tururi de vizitare a fabricii Electrolux din Satu Mare, în care pot afla mai multe informații despre activitatea și modul în care angajații sătmăreni contribuie prin munca lor la succesul fabricii, de la nivel internațional.

Povestea Electrolux la 100 de ani

Povestea Electrolux a început acum 100 de ani la nivel global. În prezent, consumatori din întreaga lume se bucură de serviciile și produsele Electrolux care le oferă confort și o viață mai ușoară în fiecare zi. Inovația este ceea ce caracterizează succesul unui secol de activitate, iar fabrica din Satu Mare contribuie la acest succes pe plan internațional.

 

Un comentariu

  1. Daniel Răspunde

    Să le fie rușine tuturor angajaților care au protestat și au cerut mărire de salariu. Dacă ar fi primit, am fi rămas fără acest minunat eveniment. Doamne feri!

    RUȘINE ELECTROLUX!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.