Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Profesoara care a dat cu spray după copii scapă de arest preventiv

Profesoara care a dat cu spray după copii a scăpat de arest preventiv. După ce au expirat cele 24 de ore de reţinere ea a fost eliberată de către Poliţie şi plasată sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Procurorii urmează să continue ancheta.

Amintim că o învăţătoare de la școala gimnazială din localitatea Santău ar fi pulverizat cu spray iritant lacrimogen doi copii de 6, respectiv 7 ani, pe motiv că au deranjat cursul orei.

Învățătoarea a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și purtare abuziva sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Inspectoratul Şcolar a anunţat că i-a desfăcut contractul de muncă.

13 comentarii

  1. Haules Baules Răspunde

    Eu cred ca adevarul e undeva la mijloc,iar ”bietii copii minori” sunt in stare de foarte multe,mai ales daca sunt cu origini ”haules baules”,si cu apucaturi deja deprinse de la ”domiciliu,mancati-as” !!! Ia priviti ce au facut trei ”copii” minori,cu vreun an mai mari decat ”prietenii” din Santau !! https://www.cotidianul.ro/trei-copii-au-distrus-scoala-enervati-de-o-jucarie/

  2. Altu Răspunde

    Pacat ca si-a stricat cariera pt niste tigani borati. Pacat…pacat ca a fost prinsa

  3. Nimeni Răspunde

    Pisica are noua vieti, “Big Bad Mama” are cu una-n plus asa ca “micutii” s-ar putea sa nu fi scapat inca de probleme.

  4. asder Răspunde

    De ce nu se prezinta cazul si din punctul de vedere al doamnei ?
    Oare a fost amenintata pe parcurs de tribul local?

    • altu fără bmw Răspunde

      Pentru că așa fac absolut toate așa-zisele organe fals-media din țară, numai breking news-ul contează. Adevărul mai puțin. Eu numai sunt curios ce ar fi dacă una dintre părți ar fi vreun ziarist sau rudă de al lor. Și atunci așa ar proceda? Mă îndoiesc.

  5. Claudia Răspunde

    Prezentati si varianta profesoarei.Nu degeaba a folosit un “instrument de autoaparare”.Sigur nu credea ca-i deodorant si a folosit-o ca nu mai suporta mirosul de cioara.

  6. Rodica Răspunde

    Corect era sa fie puse fata-n fata cele doua parti , si sa-si prezinte punctul de vedere fiecare ; sigur ca nu e cea mai …ortodoxa metoda la care a aplelat cadrul didactic , dar cu anumite ….specii nu poti decat la …..extrema .Nu este vorba despre a partini una dintre partile implicate , dar va spun patania mea cu un ……colorat , care n-avea mai mult de 4-5 ani , ieri , când îmi plateam niste facturi la ATM-ul din Kaufland . Ma îndrept spre aparat , un tiganus se juca cu tastatura acestuia ; il rog frumos sa se dea la o parte si ma trezesc ca-mi trage una peste picioare ; la faza asta îl întreb unde sunt parintii , de ce l-au lasat nesupravegheat ( erau la telefoane mobile ! ) si de ce nu sta cuminte ? Desigur nu m- a înteles si si-a continuat incursiunea la ….ziare , asta în timp ce ai lui se uitau bine mersi la telefoane . Il vad dupa un minut cu o gramada de pahare de unica folosinta , scoase din aparatul de cafea (cei care mai luati cate o cafea de-acolo , aveti grija) pe care le-a împrastiat pe jos sau a suflat în ele , dupa care le-a pus înapoi în aparat . Angajatul de la ziare se distra de el în loc sa-l atentioneze ; merg la parintii lui si le spun ce-a facut , ca nu e igienic si sa nu-l lase nesupravegheat în locurile publice , la care tiganca îmi spune ca suna la politie , sa-l las în pace , în timp ce-mi mai….iau una peste picior de la copil ! Taica-su era putin mai ….breaz , l-a luat de mana si i-a aplicat o corectie la fund . Si-atunci , spuneti ce le poti face …..ăstora , care nu înteleg cu frumosul ? Când e vorba de ei , esti taxat imediat si vezi doamne le încalci drepturile si libertatile ( la fel cu toate clanurile din Romania) . Autoritatile stiu de frica lor si nu iau masuri . Parca si vad ca peste vreo zece ani si …..puradelul cu pricina ajunge ceava sef de …trib (clan) , la ce educatie primeste !
    Am facut aceasta paranteza , tocmai pentru a evidentia faptul ca -poate- nici învatatoarea n-a mai avut alte mijloace cu ei , dar în final tot ea a iesit …tapul ispasitor . Nu stiu de ce , unii refuza sa înteleaga , ca acesti …colorati sunt – cu mici exceptii – needucabili în mod civilizat !

  7. Nimeni Răspunde

    Si eu sunt de acord cu faptul ca prezentarea unui singur cliseu nu reflecta adevarata realitate. Nu inteleg de ce nu se face o analiza serioasa si apoi sa se ia masuri vizavi de relatiile comunitatilor de rromi cu celelalte comunitati. Ca si in cazul ambroziei care ne napadeste de jur-imprejur, ne facem ca nu o vedem sau mimam faptul ca o combatem, tot asa si problemele generate de o parte a comunitatilor de rromi sunt evitate, cu consecinte grave in viitor.

  8. y Răspunde

    @Rodica, în curând și nu în viitorul îndepărtat vom fi cu toții minoritari. Spun asta din perspectiva randamentului liniei de fabricație specială a puradelului din toată țara. Și la noi încă e bine fă în sud ehei ….
    @Nimeni, nu se face o analiză serioasă pentru că deja ne depășește situația. Când încă se putea autoritățile ne-au demonstrat cu vârf și îndesat “competența”. Este o vacă bună mai ales în sezonul alegerilor.
    Dar hai să povestesc două faze recente!
    1. Vară, căldură. Un puradel se vaită în fața mea că nu are bani destui pentru un suc. Îi lipsea 1 leu. Mă gândesc puțin și zic că hai să-i dau eu pentru el. Mare fraier am fost! Repede smulge băutura din mâna vânzătoarei și drept mulțumire îmi spune”Du-te în p.zda mătii prostule!” și “Să-mi s.gi p..la!” Probabil asta însemna mulțumesc în rromani. Sau nu?
    2. Două țigănci cu puradelul standard din dotare discută pe o bancă în Soareului. Deodată vine un barosan bronzat și automat țigăncile predau “recolta” (pe românește banii strânși din cerșit). Barosanul intră cu banii să joace la păcănele. Mai dați-le bani!

    • Rodica Răspunde

      Asa zicea si parintele Arsenie Boca într-una din scrierile sale ; daca nu se face nimic în acest sens ( a mai ….domoli sporul demografic al lor ) vom ajunge minoritari în cativa ani ! Se pare ca într-acolo ne îndreptam ! Traiasca ajutoarele sociale si politica…. demografica a guvernelor noastre ! In curând se va muta ….India aici !

  9. Nimeni Răspunde

    @y.Si cand te gandesti ca la acestia se vor adauga gandacii puturosi si ambrozia putem sa ne imaginam paradisul romanesc in care vor creste copiii nostri care ne-au mai ramas si ne vom petrece noi zilele cate le mai avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.