Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Spectacol de folclor autentic într-un colț de Sătmar. Tradiție și muzică pe scena Căminului Cultural

După Festivalul Viei și Vinului, în zona comunei Beltiug va avea loc un nou eveniment important. Astfel, începutul lunii septembrie le aduce oamenilor din localitate și nu numai, un spectacol de folclor autentic cu invitați unul și unul.

În organizarea Asociației ,,Trecui Aseară prin Codru”, a fiilor satului Bolda și a Primăriei comunei Beltiug, în după-amiaza zilei de duminică, 8 septembrie, la Căminul Cultural din satul Bolda, comuna Beltiug, va avea loc un spectacol folcloric ce va aduce în fața celor prezenți artiști consacrați, dar și un invitat special.

Vor cânta și vor încânta publicul Nicolae Mureșan și Nicolae Mureșan junior, Dumitru Dobrican, Ovidiu Purdea Someș, Georgiana Marina, precum și Ansamblul Folcloric ,,Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al județului Sălaj. Invitatul special al evenimentului va fi realizatoarea de emisiuni tv, Florentina Satmari.

Un comentariu

  1. Daniel Miclea Răspunde

    La mulți ani tuturor boldanilor și un deosebit Respect pt trei oameni implicați,,trup și suflet,, în organizarea acestui eveniment:Nicolae Mureșan, Chereji Florin și Man Marcel. Cu deosebită stimă pt toți cei implicați în organizarea evenimentului, va salută un puiuț de boldan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.