Ultima actualizare: azi, 22:02
Locale

Se caută polițiști. Poliția recrutează candidați pentru instituțiile de învățământ M.A.I.

Inspectoratul  de Poliție Județean Satu Mare continuă activitatea de recrutare și selecție a candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2020, care pregătesc specialiști pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, cursuri cu frecvență, după cum urmează:

 1. Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina ( 700 locuri Poliția Română și 65 alte structuri beneficiare dintre care 22 locuri pentru romi și 10 locuri pentru alte minorități)
 2. Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan ‘‘ Cluj-Napoca ( 150 locuri Poliția Română și 12 locuri alte structuri beneficiare dintre care 3 locuri pentru romi și 3 pentru alte minorități)

Înscrierea pentru admiterea la școlile postliceale ale M.A.I se realizează până la data de 15.11.2019.

Informațiile privind înscrierea, condițiile de participare și constituirea dosarelor de   candidat se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, telefon 0261/807777, interior 20667, 20668 de luni până vineri ,între orele 09:00-15:00, precum și pe site-urile: www.scoalapolitie.ro, www.scoalapolcj.ro și sm.politiaromana.ro.

3 comentarii

 1. citizen Răspunde

  la ce salarii atractive au politistii mai bine te angajezi la cj, primărie, apia, afir, dsv, spitalul judetean, finanțe publice sau locale, etc!!
  s-au dus vremurile de alta data acuma sunt salarii și pensii modeste la politie, compensatorii zero! ce să îi mai atragă pe tineri oare la poliție?????

 2. y Răspunde

  Ca și o completare comentariului de mai sus, privitor la ce să mai atragă pe tineri munca de poliție,probabil FEMEIA, care se știe că e obsedată de cautșe.

  • y Răspunde

   @y fals, vorbește în numele tău.
   Dar pe profesori ce îi atrage? An de an avem grijă ca starea de lehamite să se generalizeze și mai mult. Dar pe @citizen asta sigur nu-l interesează pentru că nu se vrea să avem oameni educați. Să fie cât mai proști că pulimea ne votează. (Îmi cer scuze, am citat din Vasile Blaga pedelistul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.