Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Societatea civilă sare în sprijinul Voluntarilor Olimpişti, după ce Consiliul Judeţean le-a respins finanţarea!

Societatea civilă sare în sprijinul Voluntarilor Olimpişti după ce Consiliul Judeţean a respins proiectul depus de aceştia pentru obţinerea unei finanţări. Se pare că tot mai mulţi sunt cei care înţeleg fenomenul şi încearcă să ajute, după posibilităţi, echipa care nu primeşte niciun leu de la autorităţi.

Redăm mesajul Voluntarilor Olimpişti:

“Pentru că în proiectul respins de Consiliul județean erau prevăzute și cheltuielile cu transportul și echipamentele echipei de juniori, am fost nevoiți să ne descurcăm după posibilități. Din fericire se pare că nu suntem singuri și prietenii noștri de la Asociația Langdon Down Transilvania și Rotaract Satu Mare ne-au sărit în ajutor: primii ne-au pus la dispoziție autoutilitara lor 8+1 pentru a deplasa o parte dintre juniori la Negrești, iar cei de la Rotaract au achitat un rând de echipament Joma in valoare de 1800 de lei.

Ne bucurăm că proiectul nostru inspiră in continuare încredere in societatea civilă. Știm că nu este o soluție de durată, și că banii publici sunt ai tuturor contribuabililor, nu doar ai acelora pe care îi desemnează unii politicieni. Copiii care reprezintă Olimpia MCMXXI au aceleași drepturi cu ceilalți copii din județ, și de aceea vom continua demersul inițiat în instanță împotriva deciziei Consiliului județean Satu Mare”, au transmis reprezentanţii clubului.

Amintim că Olimpia MCMXXI a atacat în instanţă hotărârea prin care li s-a respins finanţarea. Mai multe detalii, aici.

2 comentarii

  1. Csabi Răspunde

    Bine ca cei de la csm primesc miliarde ca sa faca orasul de ras!!! Rusine!

  2. Gabi Răspunde

    Ciocu mic că noi sintem la putere. Facem ce vrem noi :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.