Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Tânăr bătut, tâlhărit și sechestrat în propria casă. Tâlharul, prins în trenul Satu Mare – București

Un clujean de 18 ani a fost tâlhărit în propria locuință de către un necunoscut, care l-a legat de mâini și i-a cerut să îi dea toți banii pe care îi are, amenințându-l, titrează stiridecluj. Poliția Cluj-Napoca l-a depistat pe tâlhar în trenul Satu Mare – București.

Conform verificărilor efectuate, la data menționată, în jurul orei 06:00, acesta ar fi fost deposedat prin violență de circa 280 de lei și alte bunuri de către un necunoscut care ar fi pătruns în locuința acestuia. Ulterior, acesta ar fi fost încuiat în locuință de către necunoscut. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei a fost estimat de partea vătămată la suma de 600 de lei.

Polițiștii din Cluj-Napoca au reușit să-l depisteze pe atacator pe baza puținelor informații furnizate de victimă. Tânărul tâlhărit a auzit că atacatorul ar fi urmat să plece spre București, iar anchetatorii de la Poliția Cluj-Napoca s-au mișcat repede și au estimat unde ar fi putut ajunge tâlharul dacă pleca cu primul tren de dimineața spre București.

Oamenii legii luat rapid legătura cu poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj şi Braşov, iar conductorul trenului care mergea la București l-a depistat pe bărbat, pe baza semnalmentelor. Asupra acestuia au fost găsite bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Tâlharul are 26 de ani, este din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu, și a fost reținut rapid pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 8 septembrie a.c., magistraţii au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Sursa: stiridecluj.ro

Un comentariu

  1. Emil Arabu Răspunde

    Dosar 5804/196/2018/a1 din 05.04.2018
    măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul.Mai a fost cineva batut si amenintat de Florea Stefan Bogdan & Georgel Toader Ninel ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.