Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Tinerii criminali din Carei, arestați pentru 30 de zile

Tinerii criminali din Carei, arestați pentru 30 de zile. Cei doi minori din Carei suspectaţi că au ucis un bărbat de 40 de ani în noaptea de marţi spre miercuri, au primit mandate de arestare preventivă, potrivit portalului instanţelor de judecată. K. Manuel şi K. Marcel Nicolae, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, anunță Opinie de Carei.

Potrivit surselor consultate de portalul Opinie de Carei, K. Manuel este elev în clasa a XI-a la un liceu tehnologic din Carei. În ultima perioadă, acesta a fost implicat în câteva scandaluri, fiindu-i scăzută şi nota la purtare.
De altfel, atât K. Manuel şi K. Marcel Nicolae figurează pe listele cu somaţii publicate de Direcţia de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Carei întrucât nu şi-au plătit una sa mai multe sancţiuni contravenţionale. Se pare că ar fi vorba de amenzi primite pentru provocare de scandal.

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit ieri dimineaţă în Grădina Viilor din municipiul Care. Întrucât cadavrul prezenta urme de agresiune fizică, poliţiştii au luat în calcul şi varianta unei crime, care s-a şi confirmat în urma investigaţiilor. Cercetările au fost preluate de către lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.