Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Actrița Tamara Buciuceanu a încetat din viață!

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală. Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase. 

„Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Silvius Negoiță.

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din Bucureşti, internarea survenind pe fondul unei boli cardiace mai vechi, care s-au acutizat.

Sursa: Digi24

Un comentariu

  1. Rodica Răspunde

    Prima doamna a comediei romanesti n-a murit ! A plecat puțin dintre noi , dar ne-a lasat un tezaur , pe care , în acest moment , nu vad sa-l poata egala cineva din generatia actuala de actori . A fost prea MARE , prea BUNA , prea TALENTATA , prea SUFLETISTA , în tot ce spunea sau juca . Va ramane în inimile noastre prin toate rolurile pe care le-a facut si ne vom reaminti mereu cu drag si dragoste de DOMNIA -SA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.