Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Consiliul Local revocă hotărârea prin care fiul Doinei Feher primește locuință ANL

Municipalitatea pune punct scandalului locuințelor ANL, în care a fost implicată Doina Feher și care a stârnit reacții în lanț. În acest sens, Consiliul Local Satu Mare revocă hotărârea prin care fiul fostului viceprimar primește locuința ANL.

,,Iniţial, prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Satu Mare nr. 203/26.09.2019 s-a aprobat lista de priorităţi, însă se impune revocarea acesteia pentru a preîntâmpina posibila intervenire a unui conflict de interese. Propunem spre analiză și aprobare Consiliului local al municipiului Satu Mare prezentul proiect de hotărâre”, se arată în referatul de aprobare al proiectului.

Proiectul de hotărâre va fi supus votului în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local ce va avea loc joi, 31 octombrie.

Reamintim că Doina Feher a demisionat din funcția de viceprimar al municipiului Satu Mare la câteva zile de la scandalul locuințelor ANL, când în presă au apărut documente ce au arătat faptul că fiul ei ar fi urmat să primească gratuit un apartament din partea Primăriei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.