Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Indivizii care au terorizat comunitatea din Solduba, lăsați în libertate

Cei trei indivizi ce au terorizat comunitatea din Solduba și care au fost reținuți în cursul zilei de luni de polițiștii sătmăreni pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat au fost lăsați liberi.

Concret, Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș a dispus față de cei trei indivizi măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Reamintim că la data de 14 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au reținut pentru 24 de ore trei tineri de 17, 21, respectiv 26 de ani, toți din localitatea Solduba bănuiți că în luna aprilie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei persoane din localitatea Certeze.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 40%. În cauză cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Circa 30 de persoane din Solduba revoltaţi pe situaţia din localitate, au fost astăzi în audiențe la șeful Inspectoratului de Poliţie  Judeţean (IPJ) Satu Mare, Sorin Stan. Ei şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că hoţii le calcă locuinţele, iar poliţiştii par depăşiţi de situaţie.

5 comentarii

  1. ... Răspunde

    Urmează ca poliția să-și ceară scuze???? Sau vor deschide împotriva lor pentru lipsire de libertate??? Acum cei din Solduba ce să facă? Moșul și cu baba din vecini se cuplează și fac trupe de intervenții proprii și de autoapărare? Dacă derbedeii se întorc în sat drept răzbunare ce va fi?

  2. ... Răspunde

    … “vor deschide dosar penal” … am vrut să spun

  3. Vlad Tepes Răspunde

    De ce sa-si ceara scuze politia ?
    Ei si-au facut datoria !
    Judecatorul care i-a ladat liberi , in cazul unui nou atac al golanilor, ar trebui acuzat de favorizarea infractorului !
    Ce judecator e ala care lasa liber un golan dovedit ca a dat spargere ?
    Cum asigura el aplicarea legii ?

    • ... Răspunde

      Stai liniștit că și eu așa m-am gândit. Dar judecătorul de drepturi și libertăți cum a considerat că acește elemente semiumanoide nu sunt pericol social? Pentru mine este o enigmă. Mi-e să nu să se răzbune acum.

  4. Cetatean Răspunde

    Asta e justiția din România! Eliberează infractorii! Și nu plătesc pentru asta. Dimpotrivă, primesc salarii imense! Sper ca judecătorii care au dat această sentință să ajungă bătrâni și să fie terorizați de niște ticăloși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.