Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Familie revoltată! Poliţia raportează “accident uşor”, dar rănitul a fost transferat cu elicopterul SMURD!

Familie revoltată! Informațiile furnizate de către Poliția Satu Mare cu privire la accidentul produs luni la ieşirea din Satu Mare spre Carei nu par să fie tocmai în regulă. Poliția a anunţat că evenimentul s-a soldat cu o persoană “vătămată corporal uşor”, când de fapt persoana respectivă a fost transferată cu un elicopter SMURD la Cluj şi operată de urgenţă. În primă fază, familia a reclamat reporterilor PortalSM că au transmis o știre greșită, iar ulteror s-a descoperit că problema este în curtea Poliţiei, care a transmis în mod oficial că accidentul este “uşor”, când de fapt nu se ştie dacă bărbatul rănit va putea umbla vreodată.

Redăm în continuare comunicatul transmis de Poliția Satu Mare pe această temă:

Un bărbat, de 43 de ani, a suferit răni ușoare în urma unui accident rutier produs la data de 14 octombrie a.c., în municipiul Satu Mare.

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 19, între localitățile Decebal și Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Vetiș, aflându-se la volanul unui autoturism, nu a păstrat distanța suficientă în mers față de autoutilitara care circula în fața sa, condusă de către un sătmărean, de 39 de ani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat, de 53 de ani, din localitatea Botiz.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a sătmăreanului, de 39 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultate fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal”.

Bărbatul accidentat “uşor” dus cu elicopterul la Cluj. Nu se ştie dacă va putea umbla vreodată

Familia bărbatului despre care Poliţia Satu Mare spune că a fost “accidentat uşor” ne-a contactat revoltată pentru a transmite că bărbatul este de fapt în stare gravă şi nu se ştie dacă va putea umbla vreodată. Bărbatul a fost transportat cu elicopter SMURD de la Satu Mare la Cluj şi operat de urgenţă la coloana vertebrală. Starea lui este stabilă acum, însă medicii sunt rezervaţi cu privire la faptul dacă rămâne paralizat sau dacă va mai putea să îşi refacă viaţa. În cel mai fericit caz va avea nevoie de cel puţin trei luni de îngrijiri medicale.

În aceste condiţii, se întreabă familia, care e rostul minimalizării efectelor accidentului. În plus, familia nu înţelege de nu s-a dat publicităţii rezultatul alcoolemiei din sânge, ci doar din aerul expirat. Familia susţine că nu ar fi consumat alcool decât cu o seară înainte, astfel având alcool în aerul expirat. Oricum acest lucru nu îl absolvă, însă trebuie luate în calcul toate variantele.

În plus, trebuie precizat faptul că bărbatul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru extragerea acestuia. Despre acest lucru, nu s-a amintit nimic în mod oficial în informarea Poliției, deși pompierii au făcut-o.

În aceste condiţii, se ridică întrebarea: de ce este nevoie de minimalizarea adevărului? Doar pentru nişte statistici? Sau la mijloc este ceva ce ne scapă?

4 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Momentul în care îți dai seama că totuși era bine să nu te urci beat la volan.? Despre asta ce părere au unii revoltați?

  2. Mafiiotu Răspunde

    Familia de ce nu e revoltat pe barbat ca sa urcat la volan in stare de ebrietate ?

  3. Dumbo Răspunde

    Nu conteaza ca a fost baut la volan si din cauza lui s-au spart 3 masini, trafic inchis, haos timp de 4 ore. Conteaza ca el a fost ranit, dobitoci de oameni exista in orasu asta. Apoi se mai plang altii ca de aia avem accidente ca nu avem infrastructura, pai imagineaza-ti pe autostrada cate accidente ar fi, cu atatia betivi prosti pe drum. Vai de noi.

  4. Pedepse mai dure pt betivani Răspunde

    Alcoolul ucide!Nu e nici o bucurie ca tembelu ăla e in stare gravă,dar poate așa conștientizează si alți dobitoci ca nu te urci la volan daca bei,poți păți la fel.Bine ca nu au fost răniți sau omorâți oameni nevinovați.Cat despre “scuza “ familiei…trebuie sa fi tâmpit sa bei un kil de palinca seara si a doua zi sa crezi ca ești fresh,cine știe cât timp a a umblat asta beat pe drumurile patriei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.