Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Dezgustător! Ce a descoperit un bărbat într-un salam cumpărat din supermarket

Un bărbat a avut parte de un șoc după ce a cumpărat un salam de la un supermarket din oraș. Odată ajuns acasă, omul a tăiat bucata de mezel, moment în care a rămas perplex.

Bărbatul a publicat imagini cu salamul tăiat, în interiorul căruia a găsit un ambalaj de plastic în care se pune, de regulă, salamul.

Reacțiile internauților au fost vehemente, postarea bărbatului fiind distribuită de mii de persoane.

11 comentarii

  1. Gabi Răspunde

    Salamul a fost reciclat, adică după expirare reprocesat!
    De aceea a ramas ambalajul in preparat.
    Intrebarea este: De câte ori a fost reciclat acel salam?

    • ... Răspunde

      Nu vrei să știi ce vârstă are carnea. Se măsoară în ani. Nu lumină. Și mai și reșapează. Banul. OPC pauză, DSVSA pauză. Poftă bună români și cumpărați cu încredere! E proaspăt! A nu știu a câta oară dar e proaspăt! Doar contorul a fost repornit de la zero!

  2. mae Răspunde

    dar spune de unde ai cumparat,sau producatorul de acest tip de salam

  3. gheorghe Răspunde

    Ce firma face produsul?TOATE fac la fel.Ce voi nu aveți cunoștințe care muncesc l-a cam. …uni….iii (unii vor citi corect?)și care spun ca niciodată și familiile lor nu vor manca ce produce aceasta firma??Cumpăra de la alții care la rândul lor fac la fel sau poate mai rău!!Sunt firme care te lichidează dacă nu dai acordul (fals)ca produsul e bun!!!Patronul zice,,ne pare rău dar nu esti ceea ce vrem noi”așa ca valea….reprofileaza-Te ca nu ești bun ca inspector de calitate….Asta-i țară asta-i mersul!!!Cât despre salam,știu ca este lege care permite ca produsul sa aibă minim 11% carne.Deci nimeni nu va pune 20% carne dacă legea zice ca e bine și cu 11% carne…..restul pana la 100% sunt…..resturi!!!

  4. Rodica Răspunde

    Da , din nou , un salam a scapat de …….vigilenta controlului ! Si aici începe totul de la producator , de la felul în care a fost ……reconditionat acest salam , sau de la personalul ….atent . Sau am putea pune la îndoiala si conditiile precare în care se produc aceste ……plastimezeluri ( n-am gasit rapid alta denumire) . Iarasi institutiile platite din bani publici si-au facut treaba ….., adica , ne protejeaza !

    • y Răspunde

      Toate instituțiile “excelează” în domeniile lor. Rar ne “surprind” că fac ceva cum trebuie. Ca să nu spun altceva incendiul de la Colectiv a fost acum 4 ani. Câți oameni au murit în chinuri, câți au fost nenorociți pe viață? Procesul nici nu a început încă! Nu că ar mai conta dar totuși ce bomba pisicii măsii trebuie să ne cadă în cap ca să ne trezim la realitate? Dar aș putea să mai dau exemple. Aceste produse alimentare care se găsesc la noi în comerț cam greu ar îndeplini, ca să nu spun deloc, cerințele de calitate “pe bune”, cum se spune. Marea-marea majoritate. Dar omul simplu le cumpără și de multe ori nici nu citește ce cumpără. Asta în cazul fericit că eticheta ți-ar furniza niște informații utile. Apoi peste ani vin bolile. Problema este că nu prea ai din ce alege. De aia fac eu jambon, cârnați și salam propriu. N-am cumpărat de 5 ani de când am intrat în clubul vesel al bolnavilor cronici. De la așa-zisul mareee producător local din industria alimentară nu cumpăr absolut nimic. Știu eu de ce. Vă las să ghiciți care e.
      Cel mai mult mi-a plăcut la știri pare-mi-se anul trecut faza cu cireșele tratate cu Imazalil. A nu se consuma coaja!!!!
      PS. Mezelurile se fac de obicei din așa-numita carne industrială. Întrebați pe știutori ce înseamnă. Atâta vă ajut că nu e carne proaspătă. Poftă bună!

  5. Rodica Răspunde

    Ei , na si tu acum ! Parca nu stim multi dintre noi ca pe langa procentul minim de carne – adica am luat ambalajul , i-am aratat o ….poza cu carne – gasim din abundenta si ….. rumeguș ( da , rumeguș , ati citit bine ;știu din sursa sigura de pe vremea când exista Billa ) ! Iar pentru aroma si gust , mai adaugam si niste mezeluri expirate si procesate . Dar sa nu uitam si de oase si pielițe ca sa fie compozitia conform …..rețetarului si normelor de siguranta si igiena ! Am uitat ceva din rețeta ?

    • y Răspunde

      @Rodica. Niște praf de coșenilă ca să fie totuși roșie carnea. Asta dacă mai au pe stoc. Dacă nu, nu-i bai merge și așa.
      De altfel în parizer par example 10-15% este carne și 65% este zgârci și colagen (piele, oase și resturi fierte ca la răcituri). Poftă bună!
      În pâine se bagă și praf de calcar – CaCO3. Nu mă întrebați de ce.
      Aveți grijă oameni buni ce cumpărați. Citiți cu atenție ce scrie pe ambalaj și învățați să citiți și printre rânduri. Este spre binele vostru. Vă spune unul pățit. Multe produse n-ar avea ce căuta pe rafturi. Sunt iubitori de animale care nici câinelui nu le-ar da așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.