Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Nou în Satu Mare: corn cu gem în ,,crustă” de mucegai. ,,Poftă bună”

Una dintre cele mai cunoscute patiserii din Satu Mare a dat-o din nou în bară. După ce și-a cumpărat un corn cu gem, un sătmărean s-a ales cu o surpriză extrem de neplăcută și nu cu un desert delicios, așa cum a sperat.

Omul a intrat în patiserie cu gândul că își va cumpăra un produs proaspăt, pe care să îl consume în tihnă, însă a primit exact opusul. Cornul cu gem s-a dovedit a fi alterat de-a binelea, cu o crustă impunătoare de mucegai. Cu toate acestea însă, produsul era în termenul de valabilitate.

,,L-am cumpărat în data de 23 octombrie și urma să-l mănânc pe data de 24. Pe ambalaj era trecută data expirării 26 octombrie”, ne-a spus sătmăreanul după ce ne-a trimis imaginile cu produsul pe adresa redacției.

 

9 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Aceeasi patiserie Daniel , de-acu trei,patru, zile . Si mucegaiul a ramas acelasi ! Pana când nu se suspenda activitatea acestor firme , pana când nu vor fi monitorizate non-stop , vom avea aceleasi gunoaie la oferta ! Le doresc pofta buna autoritatilor care nu se autosesizeaza dupa atatea si atatea cazuri ! A , era cat pe ce sa uit – aceeași ….protectie , si pentru numele firmei care le produce ! Da stau linistita , fiindca sunt convinsa ca nu e singura ……..

    • Mindjo Răspunde

      Ok, si atunci autoritatile ar trebui sa stea pe facebook si pe site-uri precum “porcarsm”? Numai asta se vehiculeaza ca functionarii publici nu fac nimic numai stau pe facebook…deci nicicum nu e bine. Sa-i rezolve problema redactia daca pe ei i-a sesizat.

      • Nemjó Răspunde

        Dacă ai fi puțin curios, nu trebuie decât să stai și să verifici la unitățile astea de profil cum se intră și se iese și cine intră/iese, și cum. Apoi îți dai seama de ce a apelat la facebook. Probabil a epuizat celalalte căi de atac. Ia cere tu de la DSV concret care unități au fost amendate și închise! Îți urez multe “succesuri”!

      • Rodica Răspunde

        Am impresia ca n-ai înteles nimic . Cine a zis ceva de facebook ? Asa se face controlul acestor unitati ? Pe facebook ? Conform legislatiei – de care se pare ca au uitat sau n-au citit-o chiar cei care ar trebui s-o aplice- la toate unitatile de acest gen ( care proceseaza materie prima, indiferent ca e faina , zahar, unt, ulei , carne , legume, fructe , etc) ar trebui macar din paște-n craciun sa se mai verifice si rețetarele si sa se urmareasca cum sunt respectate acestea . Ca multi sunt ignoranti în aceasta privinta nu e vina noastra , a celor care nu acceptam sa mancam orice gunoi procesat . Noi nu facem altceva decat sa încercam sa deschidem ochii celor care ….dorm , sau nu-si dau seama de importanta unei alimentatii sanatoase si corecte ! Rezultatele se vad în timp , când , pentru unii , poate fi tarziu ! Da ce mai conteaza , ca pentru tine totu-i bine , nu , conform traducerii ?

    • y Răspunde

      Aceasă patiserie, cum dealtfel cam toți din breaslă, au “metodele convenționale” de a “rezolva” astfel de probleme. Nu e nimic nou. Cum am mai postat recent și despre maaaarele producător de mezeluri din județ, măi oameni buni, habar nu aveți ce băgați în voi. O dată, de două ori merge. Dar după un timp e bai. Nu spun că nu e comestibil, doar că în cantități mari deja se adună. Ia scoateți voi carnețelul bunicii și puneți mânuța lq frământat aluat! Dar ce să raci, lenea e mare. Apoi să nu veniți să spuneți că eu nu v-am spus!
      PS. Problema e că de când cu rețetele astea proprii la fiecare (care nu se mai verifică, doar așa în dorul lelii), am ajuns ca cel mai important lucru să fie ca să iasă produsul cât mai ieftin. Ar trebui totuși cât de cât standardizate. La unguri parizerul trebuie să aibă minim 40% carne și se discută să fie 50%. La noi e maxim 15%.

  2. cityzen Răspunde

    DSV-ul?! alo nu se vede și se sesizează cu privire la această firma Daniel, normal iar se apropie Crăciunul!!!!!!!!!!!!!!!!!
    În fiecare luna apare câte o reclamă la adresa firmei Daniel și DSV-ul tace și nu se sesizează nimic!!!!!!

    • Mindjo Răspunde

      Idea e ca nu intru nu cumpar si din acest motiv nu am nici probleme, intelegi? Nu poate nimeni sa ma oblige sa cumpar de acolo ai prins ideea. Daca nimeni nu mai cumpara, se inchid aceste unitati asa se face si in tarile unde oamenii au mai multa minte.

      • Midjo Răspunde

        La proasta aia de Rodica m-am referit cu textul de mai sus.

      • Rodica Răspunde

        Te inseli ; ai probleme , numai ca nu sunt digestive ; sunt de natura neurologica ! Si ce cauti atunci in tara aceasta unde oamenii nu au multa minte ? Ai venit probabil sa iasa numaratoarea ! Vezi ca ti-ai pierdut pe …… drumul exprimarii n-ul de la iNteligent !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.