Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO/VIDEO. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți: sute de slujbe disponibile pentru tinerii sătmăreni

Sute de locuri de muncă pun la dispoziție cele peste 40 de societăți prezente astăzi, vineri, 18 octombrie, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, a debutat în această dimineață la ora 9.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare, iar absolvenții pot să stea de vorbă cu agenții economici până în această după-masă, la ora 16.00.

La această ediție a Bursei sunt prezenți zeci de agenți economici care oferă sute de locuri de muncă, dintre care peste 20 de posturi pentru sătmărenii cu studii superioare. Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

,,De fiecare dată primim la această Bursă toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, iar în colaborare cu agenții economici reușim să aducem la aceeași masă cererea și oferta forței de muncă la nivelul județului Satu Mare. Astăzi avem prezente 42 de societăți care oferă 582 de locuri de muncă în toate domeniile de activitate. Din aceste locuri de muncă 25 sunt dedicate celor cu studii superioare, cum ar fi inginer mecanic, economist, inginer textil și inginer tricotaje. Pragul de ocupare a forței de muncă din Satu Mare a crescut semnificativ datorită facilităților acordate angajatorilor”, a declarat directorul AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine ofertele de locuri de muncă la nivel teritorial și este organizată de către fiecare agenție județeană pentru ocuparea forței de muncă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.