Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO/VIDEO. Revolta unor cetățeni din județ. Drumul i-a adus la disperare: ,,Se circulă oribil”

Oamenii din zona localității Căuaș, județul Satu Mare, se plâng de starea proastă a drumului care îi duce zilnic la serviciu și spun că situația persistă de câteva luni bune, ba mai mult, spun oamenii, cei responsabili de reabilitarea tronsonului au lăsat totul de izbeliște.

O cititoare Portal SM, care ne-a trimis imagini cu drumul, ne-a relatat faptul că navetiștii sunt cei mai afectați, în special cei care sunt nevoiți să parcurgă acest drum cu mașinile proprii.

,,De la Carei până aproape de Căuaș. Este groaznic! De câteva luni se circulă oribil. Au renunțat la a face drumul și l-au lăsat în halul în care este. Sunt oameni care fac naveta zilnic, își distrug mașinile, cauciucurile”, spune femeia.

Aceasta ne-a trimis și imagini video, făcute din microbuzul cu care oamenii fac naveta în fiecare zi: ,,Situația asta persistă din iulie. Este deja groaznic pentru noi cei care facem naveta zilnic. Bătaie de joc, a mai precizat femeia.”

4 comentarii

  1. ....... Răspunde

    E continuarea autostrazii codrului. Bun venit in Romania. Putem sa mergem la alegeri. Dar pe cine?

  2. altu fără bmw Răspunde

    Urmează să-și ia porția de amendă pentru lucrări de construcții pe domeniu public fără autorizație. Încă nu au învățat că în țara asta nemunca este cea mai bună? Măi-măi așa nu apucați să fiți cetățeni de onoare! Așa ați învățat de la Dragnea et comp.?

  3. Cineva Răspunde

    Dar oare noi cei care circulam pe autostrada Satu Mare -Ruseni ce sa zicem,toti au uitat de noi inclusv presa.

    • ... Răspunde

      S-a votat că nu meritați! Na, ce mare scofală! Numai să nu uitați să-i votați când e cazul.??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.