Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

VIDEO. Șoferi cu mașinile pe trotuar, pentru a scăpa de trafic. Cum s-a circulat pe Careiului

Șoferii ,,descurcăreți” din Satu Mare și-au demonstrat încă o dată talentul și priceperea într-o situație de ,,criză”. Cu traficul paralizat pe Drumul Careiului, mai mulți conducători auto și-au scurtat drumul și au luat-o cu mașinile direct pe trotuar, iar în zonele fără pietoni au apăsat bine pedala de accelerație.

Totul s-a întâmplat în după-masa zilei de astăzi, luni, 14 octombrie. Din cauza unui accident de circulație produs pe Drumul Careiului, traficul în zonă a fost blocat preț de câteva zeci de minute. În acele momente, mai mulți șoferi care ieșeau cu mașinile din parcarea restaurantului KFC Drive-Thru, pentru a evita circulația infernală, și-au continuat drumul pe trotuar.

Imaginile au fost surprinse astăzi în jurul orei 14.00 și ne-au fost transmise la redacție de către un cititor Portal SM.

17 comentarii

  1. Riki Răspunde

    E destul sa intre un anormal ca rapid il si urmeaza altii.

  2. Xx Răspunde

    Cei 7 Ani de acasa.

  3. Nha Răspunde

    Cocalari de cocalari . Civilizatia la gunoi , sau mai degraba nici nu a fost vreodata . Suntem pe drumul cel bun .

    • altu fără bmw Răspunde

      Eu cred că la ăștia ar fi necesară o infuzie, un implant poate de creier! Cum să faci măi așa ceva!

  4. altu fără bmw Răspunde

    Dacă -i prinde cineva, dar nu cred, va zice “păi, la noi la Italia așa se face”.??

  5. ... Răspunde

    Problema este că totul s-a petrecut pe o stradă lăturalnică. Alta era situația dacă era pe un bulevard intens circulat!!! Mă înțelegeți, nu? Am înțekes că ieri Polișia rutieră era în acțiune. Probabil nu în zonă.

  6. Bogu Răspunde

    Probleme mari cu cultura in societatea noastra, adica problema e cu noi. Nu înțeleg de ce mai hulim politicienii din conducerea țării. Pană la urma e o problema cu societatea în sine. Dar avem mai nou lege (care nu se aplica decat la modul formal) cu privire la interzicerea utilizarii telefonului în masina. Aceasta lege sub forma interziceri utilizarii telefonului la volan era și pana acuma, însă vezi în trafic foarte mulți șoferi care vorbesc la telefon.

  7. Unu' Răspunde

    Mari dobitoci trebuie să fie!
    Dar un lucru este sigur, de mine nu treceau! Pe mijlocul trotuarului mergeam și sigur nu mă trăgeam din drum! Dacă mă atingea doar, săream pe capotă, ș-apoi să vezi ce scumpă le era distracția!!!
    Aviz dobitocilor!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu trebuie să faci scandal. Vrei să cheme kretinul poliția? Doar te oprești la discuții cu cineva sau stai și vorbești la telefon. Apoi să claxoneze, atâta îi trebuie. Este exact momentul în care suni tu la poliție. Apoi să vedem ce zice organul.

  8. viorel Răspunde

    eu vad altceva.. daca ptr un accident blochezi artera principala de intrare in oras, nu ma mir ca unii reactioneaza asa.
    unii chiar au urgente sau treaba de facut, nu de pierdut vremea aiurea.
    atat timp cat nu erau pietoni, nu deranja pe nimeni!!

    • Ciobanul Răspunde

      Tu vezi cam prost. Daca e accident pe autostrada, tu iesi de pe autostrada si mergi pe camp ca tu esti grabit?
      Nu te miri ca reactioneaza asa, deoarce in tribul tau sau in satul tau e normal sa mergi unde vrea muschiu tau.
      Unii sunt prosti, daca ai urgente cauti rute de ocolire, ex Platanului – Depozitelor – Closca – Burdea. Vreme de pierdut? ce ma te crezi in metropola? iti scad actiunile? Ce-s cu fitele astea, revino-ti. Si erau pietoni, altfel cine naiba i-a filmat? Primitivii ca tine sunt cauza prostiei romanesti, cauza celor 30 de ani de prostie de care avem parte. Bravo frate, tine-o tot asa, doar sa n-ai copii la fel de prosti ca tine, ca sa mai tragem inca 30 de ani de prostie.

      • altu fără bmw Răspunde

        Cred că știi și tu că la Negrești tot oșanul circulă ca țăranul numai pe șosea degeaba e oraș. Poți să le faci la trotuare, zebre și semnale rutiere că tot traversează cum le taie capul. Apoi avem pretenții de respectare a codului rutier și alte cele. Eu o singură întrebare am către @viorel. Când ești afară prin vest tot așa faci? Eu mă îndoiesc. Deja la unguri te taxează și nu pentru că ești român ci pentru că circului cum circuli. Aștept reacțiile “inteligente”.

  9. Demostene Răspunde

    pentru@ciobanu
    Domnule „nufăr alb”(cu toate că ciobanul te-ai autocaracterizat) este vorba de un blocaj rutier cauzat de un accident la intrarea Parc Industrial Vetiș!!! Ruta propusă de tine ți-o sugerez să o urmezi și tu dacă vrei să ajungi pe direcția Carei dinspre centrul orașului, în criză de timp fiind. Te-ai întrebat vreun moment ce urgențe ar putea avea cei care se grăbeau??? Gen: membru de familie bolnav, inundație în casă, luat copil de la școală, contract de semnat, deces în familie, etc. Nu!!! Tu ești pildosul de serviciu care nu-și vede bârna din ochi. Blocajul în trafic a durat o oră nu câteva minute!!! Ceea ce mă uimește este intransigența cu care clamezi. Tipic funcționarului public ghiftuit cu un salariu nesimțit, salariu fără suport în plusvaloare. Înainte de a arunca invective și lături ar fi bine să să mai cugeți din când în când dacă statutul tău social este de natură în a arunca anatema asupra altora. În ceea ce privește „prostia românească” ori ești șovin ori ești lipsit de respect față de cei care, prin taxe și impozite, îți asigură ție salariul de prost gust. În rest îți doresc să fi și tu blocat în trafic și să ai o urgență!!! Stay chill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.