Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO&VIDEO. Două incendii în 24 de ore, în două spații publice din Satu Mare

Două incendii au avut loc în numai 24 de ore, în municipiul Satu Mare, ambele în spații publice. Unul s-a petrecut la Biserica cu lanțuri, în jurul orei 9,00, iar al doilea la Satu Mare Shopping City, între orele 01:30 și 03:30.

Satu Mare Shopping City – intervenție a 13 pompieri

Azi noapte, între orele 01:30 și 03:30 s-a intervenit pentru stingerea și limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la un super market din complexul comercial (Mall) de pe Drumul Careiului. Cauza probabilă: scurtcircuit electric.

A ars parțial tubulatura PVC din interiorul obiectivului și sistemul de colectare a apei pluviale și s-au degradat câteva rafturi din zona produselor electrocasnice și parțial tavanul.

Au intervenit 13 pompieri cu 2 autospeciale de stingere.

Nu au fost înregistrate victime.

Biserica cu lanțuri – flăcări în interiorul bisericii

Incendiul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 9,00, la Biserica cu lanţuri din Satu Mare, situată în Piaţa Jean Calvin din municipiu.

„Cauza probabilă : efect termic (supraincalzirea) cablului unui prelungitor aflat sub tensiune pentru alimentarea unui utilaj, care a condus la aprinderea unui cauciuc al utilajului. Flăcările s-au propagat la câteva bănci din interiorul bisericii. Au ars 3 bănci și s-au degradat 20”, transmite Isu Satu Mare.

Biserica se află în proces de amenajare.

Nu a existat nicio victimă în urma incendiului, potrivit ISU Satu Mare.

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Filmele in regia ISU peste 4 ani??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.