Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

Mai mulți angajați ai Spitalului Județean, bătuți de un pacient, la UPU

Polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că la Secția U.P.U. Satu Mare se află o persoană recalcitrantă.

Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Ploiești, a agresat fizic două femei, în vârstă de 48 și 53 de ani, și un bărbat de 44 de ani, care își desfășoară activitatea la Spital.

În cauză s-au întocmit 3 dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
În ceea ce privește funcțiile victimelor în cadrul Spitalului Județean nu ne-au fost furnizate.

„Sunt angajate în cadrul Spitalului de Urgență Satu Mare. Legea privind datele cu caracter personal nu îmi permite sa le dau calitatea acestora și funcțiile”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ, Paula Gabor.

8 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Da la gunoaie de ce nu li se pot da numele ?!

  2. Lajos Răspunde

    Sambata seara am stat 9 ore la urgenta si sau comportat foarte arogant cu mine ca pacient ,cat sa mai rabdam batjocura ,odata si odata cedezi si devi disperat pt sanatatea aproapelui tau .

  3. Petre Ispirescu Răspunde

    Bine le-a facut . Sunt sigur ca sunt cateva persoane extraordinare in acest spital dar 80% ar trebui trimisi la reciclare . Am stat 5 ore in asteptare cu leziune la coloana …. abia dupa 3 ore m-au intrebat daca mai am dureri!!!!!!!

    • Idiotule Răspunde

      De lipsa de personal ai auzit idiotule? Diagnosticul nu dureaza o secunda, ci zeci de minute iar la cati navaliti la urgente, fa si tu calculele. Am avut ceva similar ca si
      tine si a durat 6 ore, dar am inteles ca asta este situatia, putini medici si aparatura, managerul si consiliul judetean sunt de vina, ei nu angajeaza personal si fac investitii pe hartie

      • ... Răspunde

        Sunt mulți care se duc la prima mică problemă la UPU apoi de care chiar ar trebui să se ocupe personalul nu mai este timp și restul. Că nici nu se mai comportă cum trebuie nu e de mirare, sunt oameni și ei plus unii se cred buricul târgului. Pentru banii pe care îi plătim vrând-nevrând nu este normal.? Vom avea sistem de sănătate plus la punct când nomenclatura va fi OBLIGATĂ să se trateze exclusiv ACASĂ. Vezi cazul cel mai recent cu micul titan young and restless Iorgulescu.

      • Pbeata Răspunde

        Numele ales spune totul despre tine . Una e sa ai treaba si alta e sa stai la barfa si sa iesi la fumat la fiecare 30 de minute , trecand prin fata pacientilor fara a intreba macar cum se simte . Nimeni nu a cerut sa se opreasca spitalul pentru o cazatura cu leziune la coloana . Alt exemplu : langa mine era un rrom care statea de la ora 12h pe un fotoliu . I-au pus o perfuzie ca se simtea omul rau si abia la 21.30h l-au bagat la CT . Cand a sosit rezultatul l-au bagat urgent in pijamale si direct la cardiologie . Omul suferise un preinfarct …..si l-au tinut pe un fotoliu de la 12 la 21.30 . Despre ce vorbin idiotul p..ii ???

        • Idioata e mata p(roasta) beata Răspunde

          rromul era asigurat? NUUUUU
          Nu ai inteles nimic din ce am scris. Mereu dati vina pe cadrele medicale care sunt insuficiente si pe langa asta nu exista suficienta aparatura medicala pentru cate cazuri sunt. NU medicii trebuie sa cumpere aparatura si sa angajeze personal!!!
          Sa bagi in mata p…la de care ai mentionat

  4. nae Răspunde

    Nu te ambala prea tare, chestia aia beata e si idioata si client permanent la urgente ca de aia le stie asa de bine. Subscriu si la ultima fraza adresata postacului idiot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.