Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Vânător din Satu Mare, atacat și rănit grav de un urs

Un vânător în vârstă de 39 de ani, din județul Satu Mare, a fost atacat şi rănit de un urs, duminică, în timp ce se afla într-o pădure din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Mediafax.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, bărbatul în vârstă de 39 de ani, care este vânător, a fost atacat duminică de un urs în timp ce se afla într-o pădure din apropierea localităţii Simioneşti. Bărbatul a fost transportat de pădurari cu maşina până la Căminul Cultural din localitatea Simioneşti, de unde a fost preluat de echipajul SMURD.

„Vânătorul atacat de urs este din judeţul Satu Mare şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bistriţa-Năsăud cu plăgi la nivelul feţei, gâtului şi la nivelul unei coapse”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud.

Potrivit pompierilor, incidentul s-a produs într-o zonă din apropierea fondului de vânătoare Dealu Negru, unde este înregistrată cea mai mare concetraţie de urşi bruni din Europa.

”Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, în urma unui incident care a avut loc cu ocazia unei partide de vânătoare colectivă, autorizată. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că bărbatul atacat astăzi de urs participa la vânătoare pe raza fondului de vânătoare Simionești, în calitate de gonaci, nefiind deținător de armă letală cu destinația vânătoare. Acesta are 39 de ani și este din Carei, județul Satu Mare”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

10 comentarii

  1. Ursu' Răspunde

    Foarte bine! Trebuia sa-l fi mancat! A dracu’ de papagal sadic, frustrat si cu micropenis! Sa te amuzi omorand animale lipsite de apărare! Totii lasii astia isi merita soarta! Daca esti mare viteaz, du-te de te lupta cu bratele goale, nu ascuns in tufe si cu pusca cu luneta! Un kkt cu ochi!

    • Mihai Răspunde

      Sa iti mănânce tie copiii si penisu’.. Sa nu mai faci altii.. nimeni ce esti.. pui viata unui om in fata unei fiare? Faci degeaba umbra pamantului

  2. Ursu' Răspunde

    La neuronii mei de animal ,va rog sa intelegeti ca atat pot,asa ca va rag nu va coborati la nivelul meu.Lasati-ma la nivelul lantului trofic.
    -rag, ras, a ráge v. intr. (lat. pop. rágere = ragire, a rage, a mugi;

  3. Bahu Răspunde

    Asta merita ucigasii !

  4. Nimeni Răspunde

    De ce nu i-a spus ursului ca el participa la vanatoare numai in calitate de gonac?

  5. x-ulescu Răspunde

    De vină sunt haștaghiștii #rezist!

  6. ... Răspunde

    @x-ulescu să intervină, acest îmblânzitor de sălbatici și de #haștaghiști rezist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.