Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

UPDATE. Suspiciuni de omor la Cămărzana. Cadavrul era legat cu lanțuri

Polițiștii sătmăreni au stabilit, în urma cercetărilor preliminare, că există suspiciuni de omor în cazul bărbatului găsit mort și legat cu lanțuri într-o fântână din localitatea Cămărzana.

,,Ieri, in jurul orei 15.00 am fost sesizați despre faptul ca intr-o fântâna din localitatea Camarzana, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că polițiștii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei și totodată pentru identificarea persoanei găsite decedată”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

Reamintim că un bărbat a fost găsit mort, ieri, într-o fântână, cu lanțuri în jurul său, în localitatea Cămărzana din județul Satu Mare. Descoperirea a avut loc în cursul zilei de ieri, într-o fântână din localitate, iar la fața locului au fost echipaje de Poliție care au ridicat probe.

Potrivit localnicilor, bărbatul a fost găsit cu lanțuri în jurul său, lucru care ridica multe semne de suspiciune. Trupul a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea identității acestuia. Se presupune că este un bătrân dat dispărut anul trecut.

3 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Nu e loc de nici o suspiciune.
    E omor in toata regula, ca doar nu s-o fi legat omul in lanturi si apoi sa se arunce in fintina.

  2. ... Răspunde

    Houdini de Cămârzana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.