Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Bătaie generală pe un stadion din județul Satu Mare

Nervii au scăpat de sub control în Seria C a Ligii a 4-a, la meciul Unirea Pişcolt – Viitorul Lucăceni. S-a jucat pentru etapa a 8-a, dar meciul nu a ajuns la un final fericit. Era 2-2 în minutul 83 când partida a fost întreruptă.

Din primele informaţii pe care le-am obţinut, o persoană de pe banca echipei din Lucăceni tot arunca în teren mingi de fotbal, spre nemulţumirea unei persoane din conducerea echipei gazdă. Încet spiritele s-au aprins şi a urmat ceea ce puteţi vedea în videoclipul de mai jos. Jucătorii echipei gazdă poartă echipament galben, iar oaspeţii tricouri roş-albastre.

Chiar la început se poate observa cum portarul de la Pişcolt îl loveşte pe un adversar, după care primeşte şi el un pumn de la un alt jucător al echipei din Lucăceni. În continuare vedem o cursă de urmărire pe terenul de joc, iar în cele din urmă jucătorul de la Lucăceni este pus la pământ şi lovit de mai mulţi jucători.

Cazul este în atenţia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare. Cu siguranţa va fi discutat marţi la şedinţa Comisiei de disciplină, după care cel mai probabil ni se va transmite că persoanele implicate sunt invitate la următoarea şedinţă pentru o analiză… Menţionăm că în bătaia de la Pişcolt n-au fost implicaţi arbitrii delegaţi de AJF Satu Mare, în sensul că nimeni nu i-a atins. Nu se văd nici urme de oameni de ordine, de poliţişti, ori jandarmi. De Comisia Judeţeană de Acţiune Impotriva Violenţei în Sport nu am auzit de multă vreme.

Sursa video&text: Informatia Zilei

Un comentariu

  1. ... Răspunde

    Momentul în care băieții au văzut prea multe meciuri de rugby în weekend!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.