Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Apel la acțiune! Se caută voluntari să îndeplinească dorințele copiilor nevoiași de Crăciun

Apel la acțiune! Se caută voluntari, să îndeplinească dorințele copiilor nevoiași de Crăciun. Asociația Apel la Acțiune, prin proiectul „Ajutoarele lui Moș Crăciun” au lansat o nouă provocare pentru sătmăreni. Peste 300 de scrisori ale copiilor din centrele de plasament și din familiile nevoiașe au fost strânse de tinerii din Asociație, urmând ca sătmărenii să ia una sau mai multe scrisori și să îndeplinească dorințele copiilor. 

Cu ajutorul tinerilor cu suflet mare, sprijiniţi de sătmărenii generoşi, dorinţele copiilor vor deveni realitate în cadrul unui proiectul social aparținând Asociaţiei Apel la Acţiune, sugestiv intitulat “Ajutoarele lui Moş Crăciun”.

„Anul acesta, avem peste 300 de scrisori care conțin cadouri si suntem convinși că le vom aduce multă bucuria. Avem de facut două lucruri: să îndeplinim dorințele copiilor, si pentru că cei mici nu trăiesc doar din cadouri, vrem să strângem donații pentru ei. Acolo unde stiți familii cu probleme, vă rugăm să ne transmiteți. Sătmărenii vor veni, vor lua scrisorile de la noi, vor cumpăra cadourile care apar în scrisoare, le vor ambala și le vor aduce la atelierul moșului. Cei care doresc să doneze, să ne contacteze”, a transmis fondatorul proiectului, Mihai Huzău.

Ajută-l şi tu pe Mos Craciun❗

„Intră în rolul Spiriduşului şi îndeplineşte dorinţele transmise Moşului de către un copil sărman. Vino la Atelierul Moşului pentru a intra în posesia unei scrisori!

De luni până vineri între orele 14:00 și 20:00 și sâmbăta între 14:00 și 18:00 ne găsiți, aici, la Atelierul Moșului de la subsolul Hotelului Dana2, mai exact – piața Libertății numarul 2 de unde se pot ridica scrisorile.

Vrei şi poţi să te implici mai mult❓ ?

Centrele şi Căsuţele pentru Copii au nevoie de centrale termice, maşini de spălat, obiecte de mobilier (paturi, dulapuri, noptiere), amenajarea spaţiilor pentru studiu (birouri, scaune, calculatoare), şi alte obiecte uzuale care le lipsesc. Poţi dona aceste obiecte sau bani pentru achiziţia lor în contul asociaţiei, RO50BRDE310SV65444573100, deschis la BRD Satu Mare, cu descrierea “Ajutoarele lui Moș Crăciun”. Îţi stăm cu plăcere la dispoziţie pentru detalii.

Orice formă de sprijin este binevenită şi apreciată. Dacă ne poţi oferi ajutorul, te rugăm să ne contactezi”, transmis organizatorii.

Proiectul se află la a treia ediție și are ca scop colectarea de cadouri de Crăciun pentru peste sute de copii din familii nevoiaşe şi orfani din Centrele şi Căsuţele de Copii din judeţul Satu Mare. În plus, se urmăreşte strângerea de donaţii, în bani sau obiecte, pentru rezolvarea numeroaselor probleme cu care se confruntă copiii şi personalul din centrele de plasament din cauza fondurilor insuficiente.

Sătmărenii dornici să facă donaţii în bani şi/ sau obiecte pentru a sprijini proiectul Ajutoarele lui Moş Crăciun sunt rugaţi să contacteze Asociaţia:

Site: www.apellaactiune.ro

Telefon: 0742225844

Email: [email protected]

Facebook: Asociaţia Apel la Actiune

Instagram: Apel la Acțiune

Donaţiile în bani se pot face direct în contul Asociaţiei, RO50BRDE310SV65444573100, deschis la BRD Satu Mare, cu descrierea “Ajutoarele lui Moș Crăciun”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.