Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Electrica a repornit curentul la trei etaje, în blocul în care a avut loc explozia

Electrica a repornit curentul la trei etaje, în blocul în care a avut loc explozia. Garsonierele blocului în care a avut loc explozia, ieri după amiază, au fost realimentate în această dimineață cu energie electrică. Mai exact, garsonierele de la parter etajul I, II și IV, urmând să se găsească o soluție și pentru etajul al III-lea. 

„ Se caută soluții tehnice pentru punerea sub tensiune a etajului 3. O echipă de la Delgaz Grid verifica instalația de gaz a imobilului. Mulțumesc conducerii Electrica Satu Mare pentru promptitudine și profesionalism!”, transmite prefectul județului Satu Mare, Darius Filip.

O explozie puternică s-a produs, ieri, la etajul trei al unui bloc de pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare, și a afectat 19 locuințe. Două persoane au suferit arsuri grave, iar alte atacuri de panică. Nu mai puțin de 25 de persoane au fost evacuate din clădirea afectată. Echipajele medicale au preluat victimele cu arsuri si le-au transport la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare. De asemenea, pentru una dintre victime, un bărbat de 30 de ani, s-a solicitat elicopterul SMURD.

Filmului complet al incidentului ———–> AICI

Un comentariu

  1. Zepelin Răspunde

    Sa mai cheama oameni,ca si Maistru Mek la reparatii de teava la instalatii de gaze,si zboara inca cativa oameni afara din apartamente ca si pasarile salbatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.