Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

FOTO. Victimele exploziei din Satu Mare, cu arsuri grave pe față și pe mâini

Victimele exploziei din Satu Mare, cu arsuri grave pe față și pe mâini. Victimele exploziei petrecută miercuri după-amiaza la un bloc din municipiul Satu Mare se află la clinici de specialitate din Bucureşti şi Timişoara. Ei au suferit arsuri grave în zona feţei şi a mâinilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian, tânărul în vârstă de 30 de ani a suferit arsuri la nivelul feţei, căilor respiratorii şi mâinilor, starea sa fiind mai gravă. El a fost transferat la o clinică din Timişoara.

Iubita acestuia, în vârstă de 30 de ani, a suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei, pieptului, gâtului şi mâinilor. Arsurile sunt pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului. Pentru ea s-a solicitat trasferul la o clinică din Bucureşti.

__________________________________________________

O explozie puternică s-a produs, ieri, la etajul trei al unui bloc de pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare, și a afectat 19 locuințe. Două persoane au suferit arsuri grave, iar alte atacuri de panică. Nu mai puțin de 25 de persoane au fost evacuate din clădirea afectată. Echipajele medicale au preluat victimele cu arsuri si le-au transport la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare. De asemenea, pentru una dintre victime, un bărbat de 30 de ani, s-a solicitat elicopterul SMURD.

Filmului complet al incidentului ———–> AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.