Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Blocul blestemat din Satu Mare?! O femeie a fost găsită moartă, o fată s-ar fi aruncat de la etaj

Blocul blestemat din Satu Mare?! Un locuitor al blocului cu 10 etaje din intersecția Burdea, municipiul Satu Mare, afirmă că blocul ar fi unul blestemat, întrucât în doar câteva luni au fost două tragedii, iar acestea nu ar fi singurele.

Bărbatul locuiește de mai mulți ani în blocul respectiv, însă îl consideră un loc blestemat.

Sătmăreanul a spus pentru PortalSM că mai multe tragedii au avut loc în acel bloc, cel mai recent fiind cel de astăzi, când într-un apartament de la etajul patru a fost găsită o femeie moartă. Bătrâna ar fi decedat cu câteva luni în urmă, iar în această dimineață vecinii au alertat Poliția. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Criminalistică, Poliție, ISU și SAJ, care au găsit trupul femeii și au confirmat decesul acesteia.

Un alt caz care i-a îngrozit pe locuitori este cel al fetei ce a căzut de la șapte al blocului, în luna august a acestui an. Nu se ştie dacă tânăra s-a aruncat intenţionat sau nu, însă există informaţii care indică acest lucru.

„E blestemat locul ăsta! De aici s-a aruncat o fată de la etajul șapte. Nu se mai poate locui aici. Copiii cumpără gasoniere pentru părinții lor și îi lasă aici până mor”, a spus un locuitor.

 

4 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Ce articol de Dosarele x. Eu zic ca sunt vreo 2 biserici în 50 m deci nu e blestemat. Indiferența societății, lipsa de compasiune și cultura duce la cele întâmplate. Putea să confere ziaristul o atenție în această direcție.

  2. ... Răspunde

    Păi normal! Nu-i nici un blestem. Jumate bloc îs pensionari bătrâni care stau singuri. A găsit și ziaristul un moș sau o babă care din cauza Alzheimerului nici nu știe ce mai vorbește și a zis că mamă ce breaking news bagă el acuma! Dar al dracului de vecini și vecine! Am înțeles că baba nu a fost văzută din decembrie 2018! Da’ știu că nu s-au grăbit!!! Poștașul cu pensia, rudele, vecinii, administratorul pentru întreținere nimeni nimic nu a observat?????? Să tot locuiești acolo că vei trăi veșnic. Da, pe hârtie.

  3. Nichita Răspunde

    nu a vorbit cu nimeni, stai linistit. a inventat singur. nu e prima data cand vor sa faca din c…at bici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.