Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Cinci ani de la uciderea actriței Gabriela Dorgai. Criminalul, în libertate

Pe 9 noiembrie s-au împlinit cinci ani de la uciderea actriței Gabriela Dorgai, crima care a șocat întregul Sătmar. Anii au trecut, criminalul este încă în libertate, iar ceea ce s-a întâmplat în seara zilei de 9 noiembrie 2014 continuă să rămână învăluit în mister.

Actrița Gabriela Dorgai a fost violată și apoi ucisă în seara de 9 noiembrie, în jurul orei 21.00, pe malul Someșului, în zona centrală a municipiului Satu Mare. La vremea respectivă, crima a oripilat toată opinia publică din județul Satu Mare. Cu toate că au trecut mai bine de cinci ani de când actrița Teatrului de Nord a fost ucisă cu sânge rece, nici până astăzi nu a fost prins criminalul. Iar șansele ca acesta să mai ajungă vreodată după gratii par că sunt extrem de mici.

Cu toate că au fost găsiți și martori, care susțin că au văzut cum un bărbat trage o femeie între boscheții de pe malul Someșului, dar și probe ADN, sub unghiile actriței, crima a rămas nerezolvată. Pe baza declarațiilor făcute de martori, anchetatorii au făcut și un portret robot al criminalului, dar nimeni nu l-a recunoscut din fotografia respectivă. În ceea ce privește ADN-ul de sub unghiile actriței, acesta nu s-a potrivit cu niciunul dintre suspecții anchetați de procurori. Anchetatorii au ajuns  să nu mai aibă nicio pistă și, foarte probabil, crima va rămâne cu autor necunoscut.

2 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Un lucru este cert, dar criminalistii il ignora: criminalul este o persoana care se cunostea cu victima, asta înseamnă ca aveau legaturi, prieteni de breaslă, colegi, oameni din presa locala. Pentru ca victima nu avea ce sa caute in zona respectiva, ea locuia in sensul opus. Inseamna ca se stiau dinaintea iar dupa chef cu putin alcool… au mers in zona respectiva. Criminalul este o persoana care cunoaste procedurile criminaliste, ori un fost recidivist care stie cum procedeaza autoritatile… criminalul in mod cert dupa crima a părăsit tara… poate acum deja s-a intors si e bine mersi!

  2. Nimeni Răspunde

    Cred ca numai in Satu Mare crimele sunt perfecte altfel nu-mi explic cum nu s-a putut depista criminalul violator… sau nici pe asta nu-l cauta nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.