Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

COD ROȘU, activat. Cozi kilometrice de camioane la Vama Petea

COD ROȘU, activat. Cozi kilometrice de camioane la Vama Petea. A fost activat codul roșu pentru camioane la Vama Petea, timpul de așteptare fiind de peste două. Traficul intens este prezent pe sensul de ieșire din România.

Timpii de așteptare, atât pentru camioane, cât și pentru autoturisme îi puteți verifica pe aplicația online a Poliției de Frontieră (aici).

Aplicaţia on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp (calculată în funcție de valorile de trafic înregistrate la un moment dat, circumstanțele locale și tipul de control adoptat inclusiv de autoritățile vamale). Valorile afișate pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situaţia operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite.

 

10 comentarii

  1. s.m. Răspunde

    Acolo trebuie construit urgent pentru oameni macar un grup sanitar cu dusuri. Bine ca suntem in UE. Iti trebuie o zi pana ce treci granita care de mult nu ar trebui sa mai existe.

  2. x-ulescu Răspunde

    sigur Dragnea e de vina !!!! ca de cand e werner am fost primiti in senghen si in america putem merge fara viza ,sau NU ???? e buna si o sapca

    • ... Răspunde

      Fă cetățenie maghiară și scapi de problemă. Érted? Nu ai idee câți și-au făcut care se dau altfel cu cărămida-n piept că ce români sunt!
      Și da, Dragnea e de vină din cauza a mai multor chestii. Treaba cu justiția e doar una mai vizibilă.

      • x-ulescu Răspunde

        sa rezolvat ,nu mai trebuie cetatenie , orban e si premieru nost si al lor …deci e rezolvata treaba

        • ... Răspunde

          Aha deci zici că Orban lui Orban nu scoate ochii. Să vedem. La cum stau lucrurile la noi față de unguri avem ce recupera.

        • c-block Răspunde

          Zici că dacă a ținut faza la Cuza poate merge iarăși? Totuși nu sunt sigur dacă e bine.?

  3. Q Răspunde

    Mai scriu odata cerem Independenta Ardealului. Si apoi intram in schengen.

  4. cetațean Răspunde

    E politica Ungariei de a încurca exportul României. Bineînțeles că autoritățile române nu au făcut nimic în acest sens. Dacă era invers, Ungaria făcea un milion de reclamații la UE.

    • y Răspunde

      Ungaria are guvern. Noi nu știu ce am avut până nu demult. Noi, dacă Bruxelles sau FMI bate din palmă ne vindem și sufletul. Ia încearcă asta dincolo! Nebunul de Orbán Viktor acum 2-3 ani de 15 martie a declarat cu voce tare la o manifestație că țara sa nu este o colonie a UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.