Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

DETALII INIMAGINABILE. Fata arsă în explozie, obligată să se prostitueze?!

Fata arsă în explozie, obligată să se prostitueze?! Sora tinerei internate în Bucureşti cu arsuri grave a povestit pentru Stirile ProTV că fata trăia un coşmar: era sechestrată de iubitul ei care o obliga să se prostitueze. Mai mult, tânărul ar fi ameninţat de multe ori că vor muri amândoi, dacă ea vrea să înceteze relaţia.

Cauzele deflagraţiei încă nu sunt clare, iar o echipă de experţi din Petroşani contribuie la investigaţie. 19 apartamente sunt distruse, iar oamenii nu au asigurări.

Tânără de 22 de ani a suferit arsuri de gradele doi şi trei în urma exploziei de acum două zile.

Sora ei spune că a reuşit să vorbească cu ea la spital, şi a sa a aflat tot coşmarul prin care trecea în ultima vreme.

Iubitul ei, care şi el a ajuns la spitalul de arşi din Timişoara, rănit în deflagraţie, i-ar fi interzis să mai iasă din casă şi ar fi supus-o unor chinuri cumplite.

Andreea Bota sora tinerei: „Ea era închisă în apartament, o obliga să se prostitueze şi i-a interzis să ia legătura cu oricine, el respectivul, îi aducea clienţi pentru a se prostitua. În ultimele 4 zile i-a spus că ai să vezi că vom muri împreună.”

Vecinii confirmă şi ei că în apartamentul celor doi scandalurile se ţineau lanţ. Fata arsă în explozie era bătută şi în casa lor zilnic veneau mulţi bărbaţi.

Sora fetei susţine că tânăra nu a avut putere să se apere şi să iasă din această relaţie toxică.

Îşi aminteşte cu înaintea deflagraţiei amândoi erau acasă în garsoniera când, tânărul şi-a aprins o ţigară şi aşa ar fi provocat explozia.

Sora tinerei: „O constrângea, bătea încontinuu, o urmărea prin scările blocurilor, au auzit şi vecinii. A intrat peste vecini care i-au atras atenţia ca să nu o mai bată, cu cuţitul şi i-au ameninţat cu moartea. Ea i-a zis că nu vrea să continue, că vrea să încheie şi atunci el a zis că nu se poate şi şi-a scos o ţigară şi atunci s-a produs deflagraţia.”

Locatarii care şi-au văzut casele distruse încearcă acum să mai repare câte ceva.

Ancheta privind deflagraţia nu s-a încheiat. Alături de echipele de la Satu Mare au venit şi experţi din Petroşani.

sursa: stirileprotv.ro

Vezi şi:

FOTO/VIDEO. O acumulare de gaze, cauza exploziei din municipiul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.