Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. A început montarea semaforului din fața Liceului Economic

A început montarea semaforului din fața Liceului Economic. De mai multe zile, o echipă lucrează la instalarea semaforului ce va fi amplasat în fața liceului.

S-a decis instalarea unui semafor cu butoane pietonale pentru trecerea de pietoni, după ce în zona respectivă au avut loc mai multe incidente. Comisia pentru Siguranţa Circulaţiei a discutat despre problemele din intersecţie, și având în vedere numărul mare de accidente de pe trecerea de pietoni, s-a decis instalarea semaforului.

Primăria municipiului Satu Mare va monta semaforul la trecerea de pietoni de la Liceul Economic Gheorghe Dragoş. Suma alocată pentru proiect este de 70.000 lei și a fost aprobată astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Satu Mare.

4 comentarii

  1. cityzen Răspunde

    o nouă aberație a Comisiei de Siguranță a Circulației!!!!!!!!!!!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Corect spus ar fi aberant într-o țară normală. Dacă s-ar circula regulamentar prin zonă nu ar fi nevoie pentru că încetinește serios traficul. Dar așa….. La fel s-a comentat și cu semaforul de la Piața Mare pe vremuri. Uite că e treabă bună!

  2. Daniel Răspunde

    Din direcția Botizului spre pod sa pui semafor direct in fața trecerii de pietoni de la CFR e mare prostie. Toți se vor opri în fața trecerii de pietoni și vor bloca sensul giratoriu. Nu numai că nu știm circula dar nici a organiza circulația nu știm.

  3. a Răspunde

    Acolo trebuia studiata posibilitatea eliminarii trecerii din fata CFR-Economic. Pastrarea unui semafor la noul Kaufland. Noul semafor trebuia sincronizat cu unul de la Burdea.
    Oricum 2 treceri e cam mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.