Ultima actualizare: azi, 20:59
Locale

FOTO. Razii la ,,mafia lemnului” din județul Satu Mare. Acțiunea s-a lăsat cu amenzi și confiscări

Razii la ,,mafia lemnului” din județul Satu Mare. Polițiștii sătmăreni au desfășurat ieri, 18 noiembrie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii fenomenului criminogen în domeniul silvic, fiind verificate 3 societăți comerciale de profil.

În vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a prevenirii și combaterii eficiente a fenomenului criminogen în domeniul circulației depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, precum și verificarea trasabilității acestuia polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliția oraș Carei și lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Județene Satu Mare, au efectuat un control cu privire la transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase pe raza municipiului Carei.

Cu această ocazie au fost verificate 3 societăți comerciale de profil, au fost controlate 4 autovehicule, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 3.000 de lei, fiind ridicat în vederea confiscării 3,00 mc material lemnos, în valoare totală de 527,52 de lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

7 comentarii

 1. Yon Răspunde

  Asta da “razie”…

 2. MBA Răspunde

  Cei mai mari hoți sunt angajații, pădurari, șefii de Ocol și bineînțeles șeful mare. Fără girul lor nu se mișcă nimic din pădure. Toți i-au un comision și la rândul lor dau un comision pt a putea fi protejați. I-a luați la verificare extinsă averile celor menționați mai sus, dați legi de confiscare/recuperare extinsă a prejudiciilor și ani grei de pușcărie pt faptuitori și complicii acestora și veți vedea rezultatul.
  Este o MAFIE generalizată.

 3. Cosmin Răspunde

  Se vinde si benzina de la drujbele ocolului silvic borlesti ce sa mai vorbim de lame si lanturi si voi vreti sa vina in controale la bicau crucisor si locuri din alea.
  In zona respectiva pentru un pahar iti vinde si pe pama lui ce vorbim de lemne.
  Ar trebui verificate zecile de transporturi de lemne zilnice care pleaca cu aprobarea padurarilor fara ca macar sa murdareasca bonurile de vanzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.