Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Un cioban își plimbă oile și caprele pe digul din Satu Mare. Oamenii, revoltați

Un cioban își plimbă frecvent oile și caprele pe digul din municipiul Satu Mare, între Podul Galben și Biserica Reformată din comuna Vetiș. Locuitorii din zonă sunt indignați, deoarece digul este plin de excremente de animale.

Potrivit oamenilor, digul este singurul loc sigur, fără mașini, unde pot ieși în aer liber, la alergat sau să facă plimbări. Acest lucru nu mai este posibil de când un bărbat a început să își plimbe animalele pe dig. Mizeria pe care o lasă în urmă îi supără pe cei ce și-au făcut un obicei din a se recrea în aer liber, pe dig.

E păcat. Multă lume umblă la alergat, la plimbare sau cu bicicleta. Este singurul drum unde poți face aceste lucruri în siguranță, nu sunt mașini. Sper ca autoritățile competente să ia măsuri, să nu se mai repete”, a spus un sătmărean pentru PortalSM.

Oamenii nu au făcut sesizări până acum, considerând că va fi în zadar, și că nimeni nu va lua măsuri.

 

10 comentarii

  1. abc Răspunde

    Asa este.
    Duminica am mers cu bicicleta pe dig si realmente a trebuit sa stau vreo 15 minute pina a ajuns cu turma la o iesire spre cimpul de pascut.
    A ocupat tot digul fara sa ii pese ca pe acolo se cir cula si ca blocheaza pe cei care vor sa utilizeze pista.
    Autoritatile…ce autoritati ?

  2. Ionica Răspunde

    In sfarsit publica cineva poze cu digul plin de noroi si excremente de la taranu’ asta de cioban….FMM ,curata dupa oi magarule ce esti. asa vrea sa ajungem in civilizatie?

  3. xxx Răspunde

    In aceasta vara de 2x a trecut si Podul Galben cu oile. Fiind blocat la mijlocul podului au fost niste senztii tari, nici nu mai ai nevoie de parcuri de distractii :)))

  4. ... Răspunde

    Acum vreo 5 ani o turmă a trecut noaptea pe podul Decebal! Tot podul era decorat de ei, Așa că ……

  5. Ciclist Răspunde

    Odata am vrut sa ma duc pana la podul Galben, dar vazand ce doi dulai dormeau pe dig, repede am facut calea intoarsa….ciobanii astia fac ce vor

  6. Lol Răspunde

    Ciobanul asta a imprastiat cu capuse pr tot malu somesului in micro 16. Anu trecut si acu 2 ani duceam capuse acasa de pe dig in fiecare zi! Oamenii au fost revotati de invazia de capuse, am scris si atunci cine e vinovatul. A infestat tot cartierul micro 16 ani la randu. Cand nu isi aduce oile, vine cu 2-3 caini , la fel, plin de capuse. Cand se scarpina cate unu, imprastie pe dig cu zeciile. Am frecat cu piciorul in urma lor, am mânjit asfaltu de pe dig cu sange de la capuse. La un moment dat , copii din m16 nu se mai puteau juca nici in curtea locului si sunt convins ca sursa de infestatie era de la ciobanu de langa 16

  7. Norick Răspunde

    Zero barat hombre.
    Somn usor kereskényi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.