Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO. Scandal într-un autocar aflat pe ruta Satu Mare – Cluj. Călătoare bruscată și jignită de șofer

Un scandal a izbucnit într-un autocar de pe ruta Satu Mare – Cluj, între un şofer foarte nervos şi o călătoare care se aşezase pe unul dintre scaunele din spatele şoferului, informează observator.tv. Femeia a motivat că are rău de maşină şi în partea din faţă a maşinii îi este mai bine.

Șoferul, însă, a avut un comportament foarte ciudat și a început să-i adreseze injurii și să o bruscheze pentru a o da la o parte de pe acel scaun.

,,Astazi am fost martora la un eveniment ce spun eu ca ar trebui sa vada toata lumea. Am circulat de la Satu Mare spre Cluj, cu compania de transport Fany si la urcare in autocar era o doamna in varsta de 60 de ani care dorea sa se puna pe primul rand de scaune, deoarece are rau de masina si ii este rau mai in spate iar soferul a vorbit foarte urat cu doamna si a si bruscat-o. Doresc sa precizez ca locurile nu erau rezervate de catre nicio persoana, nici din cei care urmau sa urce la statiile urmatoare, el a ocupat locurile din primul rand cu niste colete mici pe care trebuia sa le lase unor persoane, coletele insemnand niste hartii, sau ceva micut oricum ce nu trebuia puse oricum pe scaune. Dar el, din comoditate, o lene si o nesimtire cum nu am mai intalnit a ocupat scaunele care sunt pentru oameni si a vorbit si foarte urat si a bruscat-o pe doamna”, a povestit cea care a filmat clipul, conform observator.tv.

4 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Ca sa nu mai spunem ca soferii de la Fanny vorbesc la telefon de cand pleaca de la Burdea si pana ajung la Cluj . Eu nu stiu ce poate vorbii un om atatea ore la telefon , este indredibil . Mai bines-ar angaja la Radio ZU .

    • sdgd Răspunde

      Vorbesc cu pitzipoanecele care nu sunt acolo cand e scaunul liber. Scaunele alea din fatza sunt rezervate pentru fetiile care fac naveta si umfla roata. Ele au rolu de a ridica “moralul” demult cazut

  2. Unu' Răspunde

    Sa fie monatate in masinile de transport persoane camere de supraveghere care sa fie sa fie monitorizate de catre RAR, ARR,politie sau alte institutii cu atributii in siguranta calatorilor !!

  3. IOAN Răspunde

    Si eu am mers cu fanny si nu miau dat voie sa mananc,si in avion se poate manca dar la ei nu,A vorbit urat si cu mine mai mult a zis ca ma da jos din autocar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.