Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Spații verzi distruse într-o localitate din județ. Utilajele au făcut ,,prăpăd”

Spații verzi distruse într-o localitate din județul Satu Mare. Utilajele parcate pe marginea drumului au făcut ,,prăpăd”, distrugând suprafețele verzi. Nici drumul public nu a rămas intact, mastodonții lăsând în urma lor mizerie cât cuprinde.

Situația persistă de ceva timp în localitatea Moftinu Mic din județul Satu Mare, acolo unde utilajele agricole au pus ,,stăpânire” pe o stradă întreagă. Drumul s-a umplut de mizerie, spațiile verzi au fost compromise, iar oamenii spun că nu mai sunt dispuși să tolereze așa ceva.

Imaginile au fost surprinse de un locuitor din Moftinu Mic și trimise pe adresa redacției noastre.

 

3 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Care spatii verzi ca noi traim in tara noroiului. mere taranu’ cu tractoru’ pe camp si dupa aia lasa pamant pe drumul national fara sa il amendeze nimeni

    • Marcu Răspunde

      Drumurile agricole trebuie sa aiba o portiune pietruita pe ultimii 25 de metrii pana la intersectia cu un drum public . Aceste portiuni trebuiesc facute de catre autoritati , La fel ca si curatirea si decolmatarea santurilor dintre parcelele agricole si cele care sunt pe marginea drumurilor . Pana nu se intampla asta , nu pot fi acuzati cei cu utilaje agricole care lasa noroi pe sosele . Mergeti in Franta si Germania si o sa vedeti toate drumurile agricole asfaltate . In Romania avem vile cu ´nspe camere si locuim doar in 2 sau maxim 3 dintre acestea si totul construit dintr-un salariu de bugetar de 3500 Ron (totul legal bineinteles….) .

  2. varu Răspunde

    Ar mai putea sa parcheze utilajele și in alta parte ca le-a lasat S M T ul loc dar așa ne-m invațat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.