Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Utilaje pe Autostrada Codrului. Se mai acoperă din gropi

Utilaje pe Autostrada Codrului. Mai multe utilaje au fost fotografiate în această dimineaţă pe Autostrada Codrului. Este vorba despre lucrări de întreţinere efectuate de Consiliul Judeţean pentru a mai acoperi din gropile din drum. Utilajele împrăştie piatră şi alte materiale în gropi, soluţia fiind una temporară, care nu se ştie cât va dura.

“Nu vă speriați…. Suntem în campanie electorală… Trec alegerile și…. mai primiți niște promisiuni… pentru la anul… și poate până la viitoarele alegeri prezidențiale aflăm… care va fi firma care va finaliza lucrarea…”, a arătat un localnic.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, a declarat că firma Tehnic asist a deschis un proces pentru a actualiza manopera și prețurile de materiale pe contract, iar instanța a amânat procesul până pe 27 noiembrie 2019.

Pataki a spune că este 100% răspunderea celor de la Tehnic Asist pentru ce se întâmplă pe “Autostrada Codrului”.

2 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Poate ca Primaria se va gandi si la o nivelare si astupare de cratere de pe str. ALECU RUSSO , macar la inceputul zonei neasfaltata(de la nr. 18 incolo) aflata in zona B de impozitare. Cu o lama si un utilaj de tasare cred ca nu e nevoie decat de cateva ore sa ajuti un cartier intreg , cu locatari care-si distrug masinile acolo si nervii … . Multumim. Cetatenii de pe str. ALECU RUSSO.

  2. RO Răspunde

    Autostrada Codrului. E risul lumii cind a fost denumit asa. Am vrut noi Romania mare. Dar bani se duc la sud , la furat porci si politist batut ….. cel mic caz (altii au furat tara). Romania “ Mare” pentru noi nu a ramas bani pentru drum. Doar suntem pentru Bucuresti o provincie. Mai vrem sa traim sub jugul sudist?. Nu cred. Ardealul sa fie a Ardelenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.