Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO&VIDEO. Bucurie mare la PNL Satu Mare! Liberalii au primit cu entuziasm rezultatele

Bucurie mare la sediul PNL Satu Mare. Liberalii au primit cu entuziasm rezultatele sondajului de tip exit-poll. Aceștia au aplaudat și s-au arătat încântați de primele rezultate.

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat că a fost câștigată o bătălie, nu întreg război, iar deputatul Romeo Nicoară a arătat că Iohannis a obținut un rezultat istoric pentru PNL.

“Vreau să-i rog pe toţi cetăţenii să fie alături de noi şi peste două săptămâni, să fie alături de preşedintele nostru, dl Klaus Iohannis, să ducem până la capăt această bătălie. Nu este un război, războiul nu se termină niciodată, dar să mai câştigăm bătălia să-l facem preşedinte încă o dată pe dl. Iohannis”, a spus Adrian Albu.

“Sunt foarte bucuros pentru acest rezultat, este un scor istoric pe care dreapta în România îl obţine prin această victorie a candidatului Klaus Iohannis. Niciodată dreapta nu a avut un scor de aproape 40% la alegerile prezidenţiale în primul tur. Este o chestiune foarte important şi foarte bună pentru România. În turul II vom confirma acest scor, aşa cum am confirmat şi în 2014 şi preşedintele Klaus Iohannis va obţine un nou mandat”, a spus Romeo Nicoară.

Reacție în sediul PNL Satu Mare la aflarea rezultatelor

Primele date ale exit-poll-ului IRES pentru alegerile prezidențiale 2019, înregistrate până la ora 20:00, pe un eșantion de 22.357 de persoane, cu o marjă de eroare de 2%, arată următoarele rezultate:

1. Klaus Iohannis – 38,7%
2. Viorica Dăncilă – 22%
3. Dan Barna – 16,1%

Primele date oficiale ale exit-pollului realizat de CURS-Avangarde, valabile pentru ora 19,00, îl clasează pe Klaus Iohannis –  pe locul I cu 39%, urmat pe locul al II-lea de Viorica Dăncilă cu 22,50% și pe locul al III-lea de Dan Barna cu 16,40.

3 comentarii

  1. Badea Gheorghe Răspunde

    Vrem DEZBATERE ELECTORALA TELEVIZATA intre Iohannis si DOAMNA DANCILA !!Sa ne spuna cum a reusit sa-si faca 6 case din salariu de profesor !!Apoi sa ne spuna cum a pierdut in instanta una dintre cele 6 case,demonstrat fiind faptul ca dosarul penal in care este acuzat el si nevasta-sa de fals si uz de fals a fost dosit de catre lingaul procuror lazar !!

    • y Răspunde

      Uite și eu vreau o dezbatere publică! De mult n-am văzut un Benny Hill show. O întrebare doar. Cine asigură traducerea din limba veoricească în română. Ca să înțelegem și noi cum vrea să lupte împotriva propriului popor. Întreb pentru un prieten. Dar în primul rând aș vrea o dezbatere pe concret pe ce dorește fiecare dacă va fi votat în mandatul de președinte. Ca să ne lămurim și noi dacă cei doi finaliști stăpânesc Constituția țării pe care depun jurământul ori ba! Adică prerogativele președintelui. Am niște îndoieli. Nu vreau adică să aud cu cât se va ridica salariul minim, punctul de pensie sau câți km de autostrăzi dorește să realizeze. Nu e treaba lor.

  2. x-ulescu Răspunde

    si cu toate astea nu e penal ??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.