Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO&VIDEO. Reacția PSD Satu Mare la aflarea rezultatelor! Încrezători că vor rămâne în turul 2

Membrii PSD Satu Mare au primit cu bucurile primele rezultate ale sondajului de tip exit-poll. Pesediștii se arată foarte încrezători că vor intra în turul 2, după ce Viorica Dăncilă s-a clasat pe locul al II-lea la rezultatele pentru alegerile prezidențiale 2019.

Reacție în sediul PSD Satu Mare la aflarea rezultatelor

Fostul ministru al Apărării Naționale, senatorul Gabriel Leș, a declarat că rezultatul a fost unul previzibil.

,,Este un rezultat oarecum previzibil, știam că vom intra în turul II, însă după ce vom avea cifrele oficiale o să putem face declarații mai multe. Rămân totuși la certitudinea că suntem în turul II, respectiv vom avea o campanie extrem de importantă împotriva lui Klaus Iohannis”, a spus Gabriel Leș.

Prima declarație a senatorului PSD Gabriel Leș după aflarea rezultatelor

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat, după anunțarea exit-poll-urilor, că este convinsă de faptul că Viorica Dăncilă va rămâne în turul II.

,,Vom vedea finalul în orele următoare, după ce se termină numărătoarea votului, dar sunt absolut convinsă că Viorica Dăncilă va fi în turul II. Noi din seara asta va trebui să muncim la acest proiect ca să o facem pe Viorica Dăncilă președintele României”, a declarat președintele PSD Satu Mare.

Prima declarație a președintelui PSD Satu Mare după aflarea rezultatelor

Primele date ale exit-poll-ului IRES pentru alegerile prezidențiale 2019, înregistrate până la ora 20:00, pe un eșantion de 22.357 de persoane, cu o marjă de eroare de 2%, arată următoarele rezultate:

1. Klaus Iohannis – 38,7%
2. Viorica Dăncilă – 22%
3. Dan Barna – 16,1%

Primele date oficiale ale exit-pollului realizat de CURS-Avangarde, valabile pentru ora 19,00, îl clasează pe Klaus Iohannis –  pe locul I cu 39%, urmat pe locul al II-lea de Viorica Dăncilă cu 22,50% și pe locul al III-lea de Dan Barna cu 16,40.

 

Un comentariu

  1. mae Răspunde

    vai ce dezamagire,mai stiti cum vacheama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.