Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO&VIDEO. USR-PLUS Satu Mare aşteaptă numărătoarea finală. “Ne bucurăm de un rezultat foarte bun”

Reprezentanţii USR Satu Mare au primit cu rezerve informaţiile exit poll-ului. Conducerea partidului se concentrează pe numărarea voturilor.

“Alianţa USR-PLUS a demonstrat că este o alegere pentru o bună parte dintre români, că este un jucător politic puternic şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele care vin din secţiile de votare”, a spus preşedintele filialei municipale a USR Satu Mare, Radu Panait.

Preşedintele filialei judeţene a USR Satu Mare, Radu Creţu, a afirmat că rezultatul este unul foarte bun.

“Nu s-a terminat numărararea voturilor, aşteptăm rezultatele finale. Colegii noştri şi reprezentanţii Alianţei care sunt în secţiile de votare urmăresc cu atenţie procesul să se desfăşoare în mod corect şi noi ne bucurăm de rezultat foarte bun şi avem speranţa să avem o proiecţie foarte bună pentru continuarea proiectului pe care l-am început. Anul viitor ne aşteaptă două runde de alegeri şi avem convingerea că românii vor înţelege că există o alternativă, o clasă politică nouă care să-i reprezinte spre a face viaţa tuturor mai bună”, a spus Creţu.

 

16 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Ati pierdut fraierilor!

  2. x-ulescu Răspunde

    optiunea ,, suna un prieten ..a esuat !

    • x-ulescu Răspunde

      A mai ramas sa-mi sun medicul psihiatru. Sa nu uit de aia am facut nod pe batista.

    • Adi Răspunde

      Niște jeguri umane ,doamne uitați -vă la voi afumatilor ,parcă sunt boschetari aștea vor să ne conducă.

  3. y Răspunde

    Din rezultate eu trag concluzia că USR nu a înțeles nimic de după europarlamentare. Am spus și atunci că mulți i-au votat numai în ciudă și împotriva PSD. Nu că erau de acord cu ei. Plus campania dezastruoasă a lui Dan Barna. Eu nu am înțeles mare lucru. Dan Barna să știe un lucru când se uită data viitoare în oglindă. Cu atitudine din ăsta demiurgică nu câștigi electoratul român. Am impresia că Cioloș avea șanse infinit mai mari. La asta să mediteze.

    • x-ulescu Răspunde

      @y, se pare ca a ramas numai cu cele 7 voturi din familia matale, cum ziceai intr-o postare de ieri

      • Badea Gheorghe Răspunde

        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      • y Răspunde

        Tată, cam ești bolnav! Te face fericit că avem candidat o peroxată agramată care ne face de râs că nu știe ce caută acolo unde e? Important e că a mărit socialul! Du-te și te plimbă!

    • DaniD Răspunde

      Cei care l-au votat pe Barna, l-au votat pentru Cioloș.
      Cioloș ar fi avut șanse mai mari că și candidat, dar el e om isteț și știe că are mai multe opțiuni ca prim ministru.

  4. Ion Răspunde

    Lumea e plina de prosti si e pacat sa nu profiti de ei!
    Hai sa vadem daca stiti sa raspundeti la asta:
    – De ce Barna n-a spus nimic rau de Raus HOHAnis desi se bat pe acelasi electorat?
    Are vreo legatura treaba asta cu riscasul Rice (se citeste Rise)???
    Sistemu’, bata-l vina…

    • x-ulescu Răspunde

      e dosaru cu fonduri europene ,unde barna a furat 8000000 de euro !! ia fost aratata pisica , amu trebuie sa imparta banii ca sa nu fie cumva ,,PENAL !!

      • unu' Răspunde

        penal? joiannis deja e . a pierdut o casa pe care o luase cu japca si cu acte falsificate.au dat cu sbsemnatul pe la parchete,el si consoarta,insa deocamdata e ”imun” !iar prostii se pise pe ei numai sa-l scape de puscarie,pentru ca daca nu mai prinde ”un tren” e ca si rezolvat.dupa inca 5 ani de mandat fapta se prescrie,ca si la basalaul hot de vapoare.de-aia e zarva mare si deranj la pnl.de-aia fuge de o dezbatere televizata,ca sa nu-l intrebe ceva la care trebuie musai sa raspunda.si clar n-o sa fie bine.pentru el si pentru consoarta.

  5. Escu Vasilescu Răspunde

    Escu Vasilescu – USR e restul

  6. Escu Vasilescu Răspunde

    Radu Panait este un limbric, electoratul USR se asteapta la o demisie din partea ta, limbaj de lemn – gandire de plumb, viziune zero, manifestari dictatoriale cu apucaturi isterice , tipice unui limbric care s-a cocotat pe o pozitie si saboteaza totul in jurul sau, ca sa se mentina pe o pozitie pe care o detine fara sa aiba un minim de legitimitate.

  7. USR-istul Răspunde

    Vorba lui Panait: “este un jucator pulitic puternic” vezi videoclipul la mimutul 00:57
    Vorba pacatosului adevarat graieste si din cand in cand sincer graieste: “este un jucator pulitic puternic”, dar s-a exprimat gresit, “el este doar un jucator puternic PULItic” cu accent pe prima parte a cuvantului….
    Panaite cand mai mergi la vot ai grija la eticheta si cumparati o pereche de pantofi la costum , ca te faci de ras incaltat cu tenisi de la fotbal,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.