Ultima actualizare: ieri, 23:09
Locale

FOTO&VIDEO. Romeo Nicoară, la vot! Mesaj pentru toți românii din diaspora și din țară

Deputatul PNL, Romeo Nicoară, s-a prezentat în această dimineață la vot cu gânduri recunoștință față de românii ce au votat în diaspora, dar și cu optimism în ceea ce privește șansa pe care o au românii, respectiv aceea de a vota un președinte normal.

La ieșirea din secția de votare, Romeo Nicoară a dorit să transmită un mesaj de mulțumire tuturor românilor ce au votat în diaspora.

„Se cuvine să mulțumesc tuturor românilor care au votat în diaspora, în zilele de ieri și alaltăieri. Cred că exemplul pe care l-au dat ei mergând la vot într-un număr atât de mare, deja credem că o să depășească numărul din turul 1, la încheierea zilei de astăzi. Arată cât de mult își doresc ca țara lor să devină o țară europeană, așa cum au țări acolo unde trăiesc ei în vestul Europei sau în ale părți din lume”, a spus deputatul PNL. 

Declarația integrală a deputatului PNL, Romeo Nicoară:

________________________________________________________

Alegeri prezidenţiale Satu Mare turul II. Cele 337 de secţii de votare din judeţul Satu Mare s-au deschis în această dimineaţă, la ora 7,00. Pe www.portalsm.ro veți găsi, întreaga zi, prezența la vot actualizată în timp real.

Alegeri prezidențiale Satu Mare turul II: 5.000 de persoane implicate în alegeri

Cel puțin 5.000 de persoane sunt implicate duminică în desfășurarea alegerilor din județul Satu Mare. Aici sunt incluși atât membrii secțiilor de votare, reprezentanții partidelor, autoritățile publice cât și forțe de ordine.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean Satu Mare, Sebastian Domuţ, a declarat pentru PortalSM că la nivel de judeţ sunt 313.553 alegători înscrişi pe listele electorale permanente, care sunt aşteptaţi în cele 337 de secţii de votare.

Pentru asigurarea siguranței publice, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru preşedintele României, Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat peste 1 000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și lucrători de la alte structuri operative. La aceștia se mai adaugă peste 150 de angajați ai ministerului, şi alți 40 de specialişti care vor fi pregătiți să verifice și să soluționeze cu celeritate sesizările privind posibile incidente electorale.

Urnele de vot s-au deschis începând cu ora 7:00 și vor fi închise la ora 21:00, cu posibilitate de prelungire până la ora 23:59, dacă mai sunt oameni care așteaptă în secțiile de votare.

După cum v-am obişnuit, PortalSM va transmite cât mai rapid evenimentele din ziua votului şi primele rezultate. Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.